Tysk landslagsspiller på vei til Leeds

873

Nyopprykkede Leeds United er nære signeringen av en ny midtstopper. Leeds og Bundesliga-klubben SC Freiburg skal ha blitt enige om en overgang av Robin Koch.

Sportsavisen kicker beretter at Leeds betaler rundt 13 millioner euro pluss bonusbetalinger til Freiburg. Koch, som også kan brukes som defensiv midtbanespiller, har kontrakt i Freiburg ut 2020/21-sesongen.

I tillegg til Leeds var også Newcastle og Lazio interesserte i 24-åringen, som nå ser ut til å ha valgt Leeds som sin nye arbeidsgiver. Ifølge kicker har Koch annonsert sin avskjed til lagkameratene på fredag.

Les også: Norge uten Ødegaard mot Østerrike og Nord-Irland

- Annonse -

Koch har spilt i Freiburg siden 2017, da han kom til klubben fra Kaiserslautern. De siste tre årene har han til sammen vært på banen i 82 Bundesliga-kamper (fire mål).

Takket være gode prestasjoner, fanget Koch oppmerksomheten til den tyske landslagstreneren Joachim Löw. I oktober 2019 debuterte han for landslaget mot Argentina, og spilte på nytt for Tyskland en drøy måned senere mot Hviterussland. Koch er en del av troppen som møter Spania og Sveits i Nations League neste uke.

Tysk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger tysk fotball

Engelsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger engelsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -