Uavgjort på Aker Stadion etter en pangstart på kampen

581

Endelig var det klart for Tippeligafotball på Aker Stadion igjen. Molde har gjort det veldig bra i sesongoppkjøringen og har blitt tippet på enten første eller andre plass av de aller fleste eksperter og fotballkjennere i landet. Motstander Tromsø på sin side er spådd en ny tøff sesong og mange ser for seg at laget fra Troms vil måtte kjempe med nebb og klør for å unngå nedrykk

Kampen åpnet på verst tenkelige vis for Tromsø. Det tok ikke mer enn rett over halvminuttet før ballen lå i nettet bak Gudmund Taksdal Kongshavn etter at nyinnkjøpte Fredrik Aursnes både var tredjesist og sist på ballen. Molde var gode også de neste minuttene, men så virket de å slippe Tromsø litt inn i oppgjøret og Tromsø kom til overraskende mye sjanser. Allikevel ruslet begge lagene inn til pause med ettmålsledelse til hjemmelaget.

Andre omgang var mye lik den første. Molde trillet mye ball, men fikk ikke helt dreisen på det offensive spillet, og Tromsø var antakeligvis det farligste laget når de først gikk fremover. Spesielt farlig virket Tromsøs islandske venstrekant Aron Sigurdarson. Dette skulle vise seg å bare være en smakebit av islendingen. I det 70 minutt driblet han seg gjennom store deler av Moldeforsvaret og satte ballen i mål fra svært spiss vinkel. Det stod 1-1 på Aker Stadion.

Molde hadde endel sjanser mot slutten av kampen, men klarte ikke å overliste Gudmund Taksdal Kongshavn igjen, og det endte dermed 1-1.

- Annonse -

Etter kampen sa Tromsø-spiller Jonas Johansen følgende:

1-1 borte mot Molde må dere vel si dere fornøyde med?

– Ja vi er fornøyd med poeng idag. Dårlig de første 20min. Resten va solid. Forferdelig start med scoring imot etter bare 34 sekunder.

Det trengs god lagmoral for å komme igang igjen da?

– Vi har god tru på det vi driver med, sluppet inn 1mål på de 4siste kampene. Så vi vet at vi kan produsere mye.

Fotballnerd snakket også med den store Tromsø-profilen Magnus Andersen:

En vanskelig bortekamp. Får en verst tenkelig start, men vi viser stor moral og kommer tilbake, kunne stjelt med oss 3 poeng, men vi e veldig fornøyd med 1 poeng. Mange kommer til å slite borte mot Molde, så vi e fornøyd med starten på årets sesong. Vi viser at det ikke blir lett å slå oss i år.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -