Ullevaal-eventyret kan være slutt for VIF

632
Ullevaal_Stadion
Ullevaal Stadion. Foto: Wikimedia

Som følge av det betydelige millionunderskuddet, vurderer Vålerenga å flytte fra Ullevaal Stadion til Bislett innen 2016-sesongen. 

Hovedstadsklubben har de siste par årene slitt tungt økonomisk og har før kommende sesong sett seg nødt til å halvere budsjettet ned til rundt 50 millioner kroner, det på tross av millionsalget av Vidar Örn Kjartansson. En av klubbens første steg på veien mot en stabil økonomi kan altså bli å bytte hjemmebane til Bislett stadion. Idag betaler VIF rundt 5 millioner kroner i året kun for leie av gressbanen på Ullevaal. I tillegg kommer alle mulige andre fasiliteter. Det er med andre ord en betydelig besparelse VIF kan gjøre ved en eventuell flytting.

«Ullevaal stadion er ikke noe problem hvis vi trekker 15.000 tilskuere i snitt, kanskje noen ganger opp mot 20.000. Men Ullevaal stadion blir et problem hvis man trekker 10.000 tilskuere i snitt», sier trener Kjetil Rekdal til Aftenposten.

Utsagnet fra VIF-treneren kan altså bety at det er supporterne selv som avgjør om en eventuell flytting blir en realitet eller ikke. Så gjenstår det å se om Vålerenga kan levere sportslig bra nok i 2015 til at folk igjen strømmer til Ullevaal Stadion.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -