Unitedstjerne må kanskje opereres

325
Manchester United går en travel sommer i møte når det gjelder overgangsfronten.

Manchester Uniteds stopperstjerne, Eric Bailly, sliter for tiden med en skade i ankelen som han pådro seg på en landslagssamling tidligere i år. Bailly har siden starten av November vært nødt til å se kampene fra sidelinjen på grunn av denne ankelskaden. Nå spekuleres det i at operasjon er eneste vei ut av skademarerittet.

På pressekonferansen etter Uniteds seier over Bournemouth sa Unitedmanager Jose Mourinho at de prøver alle mulige behandlingsmåter, men at det kan se ut som at de ikke strekker til og at det dermed blir operasjon på den unge forsvarsspilleren fra Elfenbenkysten.

Gledelig for de røde djevlene er det dog at Marcos Rojo er tilbake i kampform etter et langt skadeopphold samt at Phil Jones er skadefri og tilbake i spill etter nok en skadeperiode. Dette gjør at United per dags dato har fem midtstoppere tilgjengelige i Marcos Rojo, Phil Jones, Chris Smalling, Victor Lindeløf og Daley Blind.

Manchester United har med andre ord god dekning på Baillys posisjon, og en eventuell operasjon vil dermed ikke være like skjebnesvanger nå, men likevel er det selvsagt veldig uheldig for Mourinho og co. at en så god spiller ikke er tilgjengelig for spill.

 

- Annonse -

 

Kilde: http://www.tv2.no/sport/9553021/

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -