Valenciennes åpner opp for å signere Diedhiou og Cabral

180

Ligue 2-laget Valenciennes er ivrige etter å  forsterke troppen, etter å ha signert sør-afrikaneren Lebo Mothiba, og nå følger klubben også med Simon Diedhiou og Jerson Cabral.

Faruk Hadzibegics  mannskap startet sesongen med 1-1 hjemme mot Gazelec Ajaccio fredag ​​kveld, og den bosniske treneren er opptatt av forsterke laget før vinduet stenger. Han har allerede hentet inn  Mothiba på lån fra LOSC Lille, selv om U-23 landslagsspilleren fra Sør-Afrika har et annet nivå en resten av spillerne.

Ifølge fransk kilde La Voix du Nord har Hadzigebic satt sine øyner på Diedhiou og Cabral etter å ha identifisert dem begge som  potensielle signeringer.

Den 26-årige senegalske Diedhiou har returnert til KAA Gent etter et låneoppholdet hos Mouscron, men ser ikke ut til å være i trener Hein Vanhaezebroucks planer. Kapp Verdean Cabral – som spilte for Nederland på ungdomsnivå – gikk tilbake til Bastia etter en sesong hos Sparta Rotterdam, men det er sannsynligvis at han ikke fortsetter hos de.

- Annonse -

Et annetvalg for VAFC er den fransk-marokkanske spissen Medhy Guezoui, som scoret 1-1målet i fredags uavgjort kamp.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -