Vålerenga – Brann 3-2. Referat fra bortetribunen

495

Vålerenga – Brann
Sted:  Ullevål stadion, borteseksjonen
Tilskuertall:  9866
Resultat: 3-2

Banens beste (skribents mening): Ghayaz Zahid
Vurderte kandidater: Moa, Robert Lundstrøm, Daniel Braaten, Sivert H. Nilsen


Brannsupporterne har vært «bortskjemte» med tett forsvar og få sjanser imot. Mot Vålerenga ble personlige feil avgjørende.

Første omgang startet med at Vålerenga forsøkte å ta styringen uten å lykkes mot et godt organisert Brann, som fikk den første store sjansen etter 7 minutter. Vega ble spilt gjennom, men klarte ikke å få ballen forbi keeper. Etter 13 minutter, kom det plutselig en klassescoring av Kristoffer Barmen, og det tok helt av i bortesvingen. Vålerenga hadde bare en målsjanse den første halvtimen, men Ghayaz Zahid scoret på den andre, etter 30 minutter. Han ble spilt fint gjennom av Moa, som mottok en gavepakke av et sleivspark fra Ruben Kristiansen. Stemningen var fortsatt god hos bortesupporterne, helt til et sleivspark av Piotr Leciejewski ble fanget opp av Moa på overtid. Han sendte ballen til Simen K. Juklerød, som klistret ballen i krysset bak Brann- keeperen. Det ble en lang pause på borteseksjonen.

- Annonse -

I andre omgang startet Brann bra, og etter 54 minutter kom scoringen, etter at flere av Brannspillerne kjempet godt etter en corner. Sivert H. Nilsen fikk ballen i beina og plasserte den rolig til venstre, foran Brannsvingen.  Branns bestemann, Daniel Braaten, måtte ut med skade etter 60 minutter. Begge lagene hadde få store målsjanser i 2. omgang, bortsett fra scoringen, men Fredrik Haugen hadde en eventyrlig mulighet like før 90 spilte minutter, men traff ikke ballen rent, og den spratt over målet til Vålerenga. Det ble lagt til fem minutter, bl.a. på grunn av hodeskader for Azar Karadas og Kjetil Wæhler, og ett minutt på overtid avsluttet Ghayas Zahid et hurtig angrep med å plassere ballen i det lengste hjørnet for andre gang, og Brann klarte ikke å skape noe som helst etter 3-2- scoringen.

Brann tapte en jevnspilt kamp, men supporterne leverte varene. «Vi e flere enn dåkkar!» og «20.000 ledige seter» var morsomme svar på VIF-klanens «Hater, hater, hater Bergen by».

Lagene:
Vålerenga:
Marcus Sandberg, Robert Lundström, Simon Andreas Larsen, Kjetil Wæhler, Rasmus Lindkvist, Simen Kristiansen Juklerød, Sander Berge, Vajeba Sakor, Christian Grindheim, Mohammed Abdellaoue, Ghayas Zahid

Brann:
Piotr Leciejewski, Amin Nouri, Bismar Acosta, Vadim Demidov, Ruben Kristiansen, Kasper Skaanes, Sivert Heltne Nilsen, Kristoffer Barmen, Daniel Braaten, Jakob Orlov, Deyver Vega

Gule kort:
VIF: Grindheim, Fredheim Holm, Brann: Acosta, Vega
Bytter – Vålerenga:
58: Daniel Fredheim Holm for Juklerød
73: Magnus Lekven for Sakor
80: Henrik Kjelsrud Johansen for Moa
Bytter – Brann:
46: Fredrik Haugen for Barmen
62: Steffen Lie Skålevik for Braaten
80: Azar Karadas for Orlov

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -