Vålerenga forlenger med Fredrik Oldrup Jensen

206
Fredrik Oldrup Jensen. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

Vålerenga og Fredrik Oldrup Jensen forlenger samarbeidet. 27-åringen har forlenget kontrakten ut 2023.

Midtbanespilleren kontrakt varte opprinnelig ut 2021. Midtbanespilleren, som også har vært aktiv for Odd og Göteborg, kom til hovedstadsklubben i februar 2020 fra belgiske Zulte Waregem.

– Det har vært et rart år, og mye som har vært annerledes, men jeg har trivdes veldig godt og det er selvfølgelig hovedgrunnen til at jeg ønsker å være med videre utover det ene året som jeg har igjen.  Jeg er veldig godt fornøyd med den tida jeg har vært her så langt, sier Oldrup Jensen til Vålerengas hjemmeside.

Les også: Kamper og statistikk: Dette er den første runden i OBOS-ligaen

- Annonse -

Så langt har Oldrup Jensen spilt 176 kamper (sju mål, ni målgivende) i Eliteserien, 23 av dem (ett mål) for Vålerenga. Denne sesongen har han vært på banen i begge kamper fra start til slutt.

Midtbanespilleren drømmer om å få spille foran høylytte supportere – og om å ta seriegullet med klubben.

– Målsettingen min er å få spille foran Klanen. Det er kjedelig og ha vært Vålerenga, og ikke fått oppleve det å spille foran Klanen. Da er det bare å forlenge avtalen slik at det blir en realitet. På banen så tror jeg vi har en sulten gjeng som ønsker å kjempe om de medaljene med litt ekstra valør enn det vi tok i fjor. Det er klart at jeg ønsker å være med å ta gull med Vålerenga, siteres han.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -