Vålerenga har signert dansk angrepsspiller

130

Bilde: Willy Larsen, Fotballnerd.no.

Agnete Nielsen er klar for Vålerenga fra høsten av. Dansken har signert en avtale som varer fram til sommeren 2023.

22-åringen kommer gratis fra Brøndby og var en del av laget som sendte Vålerenga ut av Champions League tidligere i år.

– Som vi i Brøndby erfarte i UWCL, er Vålerenga et velspillende og sterkt lag, som er vanskelige å spille mot. Jeg husker tydelig kampens intensitet og hvordan vi ble møtt med en enorm kampvilje fra Vålerengas side, sier Nielsen til Vålerengas hjemmeside, og utdyper:

- Annonse -

– Jeg har kun hørt gode ting om Vålerenga! Det virker til å være en klubb med et utrolig proffesjonelt set-up og dyktige mennesker. Jeg sitter videre med et inntrykk om et harmonisk lag, med et sosialt miljø utenfor banen. Det gleder jeg meg til å bli en del av.

Nielsen er angrepsspiller som kan spille på alle offensive posisjoner. I Danmark har hun vist seg å være målfarlig: For Brøndby scoret hun 13 mål i 24 seriekamper. Tidligere var hun aktiv for Fortuna Hjørring der hun endte opp med tolv mål i 37 kamper. Nielsen har i tillegg spilt for danske u-landslag, sist for Danmarks U23 i 2019.

– Vi la jo merke til hun da vi spilte mot Brøndby sist og statistikken hennes i år taler for seg selv. Aggressiviteten hennes bør passe bra inn i vår spillestil, så her føler vi at vi har fått på plass den riktige «typen». Hun er fortsatt ung og har et stort potensiale som vi skal klare å utvikle videre her, i likhet med hva vi har gjort med våre tre andre dansker, siteres sportssjefen Eli Landsem.

Vålerengas nysignering er spilleklar for klubben fra og med 1. august.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -