Fotballnerd.no ønsker å være tilstede der det skjer, ute på arenaene. Vi satser videre på norsk fotball med uforminsket styrke. Derfor søker vi deg som ønsker å bli en del av vårt gode felleskap. Er du en dyktig hobbyfotograf eller liker å skrive? Da vil vi ha med deg på laget!

Som skribent må du like å by på deg selv. Du må beherske norsk rettskriving samt være strukturert i ditt arbeide. Vi ønsker også at du vil være tilstede på arenaene med akkreditering. Du må heller ikke være redd for å gjøre intervjuer med spillere/trenere. Du trenger nødvendigvis ikke å ha noe erfaring. Full opplæring vil bli gitt. Du vil kunne dekke Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, PostNord-ligaen, NM og landskamper.

Følger du ikke norsk fotball, men ønsker å dekke annen europeisk fotball så ønsker vi også å høre fra deg. Send en kortfattet søknad til vår skribentansvarlig, Sören Döpker. Epost: soren@fotballnerd.no

- Annonse -

Er du vår nye fotograf? Vi har fra før dekning i Drammensregionen, Bergensregionen, Stavangerregionen og Østfold, men har du en annen geografisk tilknytning så ønsker vi å ha med deg på laget. Du må ha blikk for detaljene, situasjonene som oppstår. Sportsfotografering er en egen kunst.

Fototeamet vårt står klare til å gi deg opplæring om nødvendig og er vennlig ledet av Bjørn Marstrøm Johannessen. Høres dette ut som noe for deg? Send en kortfattet søknad til fotografansvarlig på epost: bjorn@fotballnerd.no

Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -