Italiensk landslagsspiller er klar for Avaldsnes

188

Federica di Criscio. Bilde: Ailura, Wikimedia.

Den italienske landslagsspilleren Federica di Criscio er klar for Avaldsnes.

Midtstopperen kommer fra Napoli til Vestlandet. I Avaldsnes skal di Criscio erstatte Claire Polkinghorne som forlot klubben til fordel for australske Brisbane Roar etter 2020-sesongen.

– Federica er en svært rutinert stopper. Hun er god med ball og har gått den velkjente og gode italienske forsvarsskolen. I tillegg skal hun være en solid kapteinstype som skal være med på å styre forsvaret. Det blir jo også veldig spennende med den første italieneren i Toppserien! Da er vi først ute med det også, sier Avaldsnes-sportssjefen Kolbjørn Fosen til klubbens hjemmeside.

- Annonse -

Di Criscio har mye erfaring fra Serie A der hun har spilt for Verona, Brescia og Roma før oppholdet i Napoli. 27-åringen har så langt spilt 25 landskamper for Italia.

Avaldsnes’ hovedtrener Thomas Dahle er glad for nysigneringen.

– Federica er en rutinert midtstopper med flere landskamper for Italia. Hun er en spillende stopper som behandler ballen bra og har et godt blikk for spillet. Vi gleder oss stort til å få henne på plass i teamet vårt, siteres han på klubbens hjemmesida.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -