Victor Valdes returnerer til Manchester United

194

I januar 2016 ble Manchester United og Standard Liege enige om en låneovergang for den spanske målvakten Victor Valdes, som ikke hadde slått til på Old Trafford grunnet stor konkurranse fra David De gea og Sergio Romero, samtidig som han har endt opp i flere krangler med manager Louis van Gaal. Låneavtalen skulle vare i 6 måneder, men etter bare 3 måneder ble denne kontrakten gjensidig terminert og Valdes returnerer nå til Manchester. 

Fredag 29. april ble det offentliggjort via United.no at Valdes forlater den belgiske storklubben og at han returnerer til Manchester United. På hjemmesiden forklarer den belgiske klubben hvorfor de valgte å la Valdes dra ved umiddelbar virkning. Ledelsen i Standard Liege hadde nemlig bestemt seg for å gi sine unge og talentfulle spillere tillit mot slutten av denne sesongen, og dermed var det ikke lenger nødvendig med Valdes’ tjenester. Valdes har heller ikke vært mye tilgjengelig til å spille disse tre månedene grunnet skade, og de to klubbene har nå blitt enige om å avbryte lånet til spanjolen.
På hjemmesiden sin fortsatte Liege med å takke for oppholdet til både Valdes og greske Ioannis Maniatis, som de også avbrøt låne til. -«Vi vil takke Valdes og Maniatis for alt de har gjort for klubben, spesielt under den suksessrike veien til toppen i den belgiske cupen. Vi ønsker dem lykke til videre i sine profesjonelle karrierer». 

Er det "over og ut" i United for Valdes så lenge Van Gaal fremdeles er manager?
Er det «over og ut» i United for Valdes så lenge Van Gaal fremdeles er manager?

Valdes’ rolle hos de røde djevlene er enda usikker, etter å ha havnet i kulden hos den nederlandske manageren. Manchester United har allerede to klassekeepere i spanske De Gea og argentinske Romero, og det vil bli vanskelig for Valdes å kunne spille seg inn igjen i varmen på Old Trafford. Valdes har en fenomenal karriere bak seg i Barcelona, der han spilte 12 år på førstelaget og fikk 387 kamper for katalanerne. Om han blir i England også etter sommervinduet, eller om han forlater «balløya» og eventuelt returnerer til Spania er noe vi vil finne ut innen et par måneder. Valdes har helt sikkert en del gode år igjen i buret, men for hvilken klubb er umulig å vite.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -