Wagner: Jeg er Tysklands beste angriper

288

Bayern Münchens Sandro Wagner hevder at han er nasjonens beste angriper. Inn mot et VM i Russland.

I januarvinduet skiftet Sandro Wagner ut TSG Hoffenheim med Bayern München, etter flere gode sesonger både hos Hoffenheim og på det tyske landslaget. I Bayern München ble han lagkamerater med en rekke andre tyske landslagsspillere, deriblant Thomas Müller, men Wagner hevder han er den beste spilleren i angrepet til det tyske fotball landslaget.

– I mine øyne er jeg Tysklands beste angriper. Og det er uten å se på statistikken som ikke betyr noe for meg. For meg er det viktig at ytelsen min er på standard nivå . Jeg er en av spissene på Tysklands beste lag, jeg har scoret, og jeg er bare der jeg må være, sier han ifølge Bundesliga.com.

Kommentarer

kommentarer