Asker Fotball har signert Jacob Tredal

507

Asker Fotball har en skadesituasjon vedr keeperplass og så seg nødt til å hente inn en tredje keeper til klubben. Valget falt på Jacob Tredal (19), som kommer fra Stabæk Fotball.

Jeg følte meg veldig velkommen i klubben med en gang. Det er en veldig fin spillergruppe, dyktige trenere og et godt apparat rundt klubben her, og det er viktig for videre utvikling. Asker var et enkelt valg sånn sett, poengterer Jacob Tredal til askerfotball.no

Vil du være med på vår storsatsing?

Nå har vi en veldig god keepertrio. Kenneth (Udjus), Andreas (Vedeler) og Jacob (Tredal) vil kunne lære mye av hverandre og løfte spillet sitt. De vil utgjøre en meget god treningsgruppe og jeg ser frem til å følge dem alle tre videre, sier Asker Fotballs trener, Kevin Nicol.

Jacob Tredal startet sin karriere i Nordhordland, der han i perioden 2013-2015 fikk notert seg for 21 kamper for A-laget.

- Annonse -

Deretter gikk turen over fjellet og til Stabæk Fotball, der Tredal fikk 8 kamper for G19 samt 14 kamper for Stabæk 2 derav 13 kamper i Norsk Tipping-ligaen i 2017.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -