Målløst mellom Haugesund og Stabæk: – Små marginer som kan vippe kampen

67
Yaw Ihle Amankwah. Bilde: Bjørn Marstrøm Johannessen, Fotballnerd.no.

(Haugesund – Stabæk 0-0) En sjansefattig kamp på Haugesund stadion endte uten scoringer. Spillere fra begge lag framhever den gode defensive strukturen.

Haugesund styrte kampen og var best i banespillet. Likevel slet vertene med å skape muligheter. Kampens første gode målsjanse kom i det 44. minutt. Kristoffer Velde klarte ikke å overliste Marcus Sandberg.

Heller ikke etter pausen produserte lagene mye foran målene. Omgangens – og kampens – største sjanse hadde Oliver Edvardsen da han ble spilt gjennom etter en overgang. Egil Selvik lot seg ikke runde og taklet ballen unna utenfor boksen.

Les også: Innbytter Jørgensen sørget for poengdeling i Skien

- Annonse -

Et kvarter før slutt går Kornelius Normann Hansen i bakken innenfor straffefeltet, men endte opp med å få gult kort for filming.

– Tøff kamp, vi kunne ha vunnet. Det var en dårlig avgjørelse på straffesituasjonen, sier han til Fotballnerd.no etter kampen.

Lagkameraten Yaw Ihle Amankwah er fornøyd med lagets stabilitet i forsvarsspillet.

– Et solid poeng borte i en kamp jeg tror vi hadde tapt i fjor. Våre unge spillere gjør en voksen kamp, og selv om finspillet uteblir er det masse å bygge videre på så solide som vi fremstår defensivt, mener han.

Les også: Uwe Rösler er ferdig i Düsseldorf

Etter Haugesunds andre 0-0 på rad framhever Fredrik Pallesen Knudsen lagets defensive spill.

– Jeg er fornøyd med å holde nullen. Vi er solide. Scoringene kommer. Det er små marginer som kan vippe kampen i vår favør, sier Haugesunds Fredrik Pallesen Knudsen til Fotballnerd.no.

Begge lag har dermed to poeng etter to kamper. Haugesund spiller borte mot Bodø/Glimt på torsdag. Samtidig tar Stabæk imot Brann.

Norsk fotball diskuterer du i Facebook-gruppen: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -