Watford imponerte mot Chelsea

124

Etter en solid seier borte mot Arsenal, var det klart for nok et London-derby. Denne var det Watford mot Chelsea. På papiret var gjestene fra Vest-London klart sterkest, men Watford er et godt organisert lag, både offensivt og deffensivt. 

De første 20 minuttene skjedde det ikke all verdens, men så våknet hjemmelaget til. Først dribler Jurado seg gjennom et par Chelsea-spillere, før han spiller Capou fri på kanten. Capou klinker til på direkten, men Chelsea-keepren klarer å redde.

Bare noen minutter senere, kommer Costa seg fri, etter en vakker ball fra Oscar, men den kontroversielle spissen skyter ballen like utenfor. Begge lag gikk til pause målløst.

 

- Annonse -

2 Minutter etter kampen var i gang, var Oscar nærme. Han blir spilt igjennom av Fabregas, men brasillianeren bruker for lang tid og Watford klarer å klarere.

I minutt 55, var Chelsea nære på, igjen. Denne gangen var det Costa som skulle servere enn pasning på et sølvfat til Oscar. Costa går nedover sidelinjen og blir hardt presset, men han klarer å sende enn presis pasning til Oscar, men midtbanespilleren setter den like utenfor.

Men Chelsea var ikke ferdige, de hadde langt mer på lager. Først i 78.minutt med Ivanovic og så med Hazard, men Gomes klarer å avverge at Chelsea skal score.

Rett før slutt, kom kanskje kampens største sjanse. Willian legger inn i feltet og ballen lander på hodet til Costa. Costa header og ballen har en fin retning, men der er dagens mann, Gomes.

 

Kampen ender 0-0 etter flere spektakulære redninger av Gomes.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -