Wenger avfeier ryktene: "Jeg er mer motivert enn noen gang"

110
Arsene Wenger
Arsène Wenger Foto: Wikimedia

Wenger avfeier ryktene: «Jeg er mer motivert enn noen gang»

Arsenals manager Arsene Wenger dementerer at han kommer til å forlate klubben på grunn av fansens misnøye.

Det var Daily Mail som på Tirsdag rapporterte at Arsene Wenger kom til å forlate Arsenal dersom fansens misnøye fortsetter.

Den franske manageren benekter det og legger til at han er veldig motivert for å fortsette.

– Jeg bygde opp klubben og jeg har gjort det med hard jobbing. Jeg hadde ingen eksterne ressurser, hvis man sammenligner klubben med den gang jeg overtok og nå så har det gått fremover og det uten hjelp fra noen. Jeg er mer motivert enn noen gang og jeg føler enda mer press enn tidligere. Ansvaret for å ta klubben videre er mitt, sier Wenger til den engelske avisen The Guardian.

- Annonse -

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -