Drmic ute resten av sesongen

128

Hamburgs sveitsiske angriper Josip Drmic skadet seg i søndagens kampt mot Leverkusen, og i dag kom den triste nyheten om at Drmic mister resten av sesongen, samt sommerens EM-sluttspill. Det skal dreie seg om en bruskskade i kneet som spilleren må opereres for. Drmic er på lån i den nordtyske klubben ut sesongen fra Borussia Mönchengladbach ut sesongen. Sveitseren slet med lite spilletid og svake prestasjoner i Mönchengladbach, og til tross for noe mer positive tendenser i Hamburg, har han også der slitt med å nå toppnivået sitt. Det får han dessverre ikke muligheten til å gjøre denne sesongen. Siden Drmic kom til Hamburg i vinterens overgangsvindu har han spilt 6 kamper og scoret 1 mål for Hamburg.

Hamburg ligger for øyeblikket på 12. plass med 7 poeng ned til playoff-plassen etter at det ble 1-0-tap mot Leverkusen på søndag. Til helgen kommer nedrykkskandidat Hoffenheim på besøk til Volksparkstadion.

Kilde: kicker.de

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -