HSV-tap i Osnabrück – Karlsruhe slo Regensburg

91

Serielederne Hamburger SV gikk på en smell i bortekampen mot VfL Osnabrück og kan miste førsteplassen i løpet av helgen. Samtidig vant Karlsruhe mot Regensburg.

VfL Osnabrück – Hamburger SV 2-1

Etter tjue minutter uten nevneverdige hendelser begynte serielederne å skape noen muligheter. Særlig Martin Harnik var nær en scoring da han traff stolpen. To kontringer sendte imidlertid Osnabrück i føringen. Niklas Schmidt scoret det første målet åtte minutter før pausen, og på overtid doblet David Blacha ledelsen.

I andre omgang var HSV veldig offensive, men skapte kun få muligheter. Likevel klarte Sonny Kittel å score etter litt over en time. Til tross for det skapte ikke Hamburg flere sjanser. Tvertimot: Mot slutten av kampen var vertene nærmest en ny scoring, men vant til slutt 2-1. Hamburg kan dermed miste førsteplassen, mens Osnabrück ligger midt på tabellen.

Karlsruher SC – Jahn Regensburg 4-1

Karlsruhe styrte kampen fra begynnelsen, men skapte ikke mange muligheter. Etter halvspilt omgang ledet KSC likevel 2-0: Anton Fink og Philipp Hofmann utnyttet kampens første muligheter. Regensburg kom seg deretter litt bedre inn i kampen, dog uten å være farlige.

Ti minutter etter pausen sørget Hofmann for kampens fineste mål da hans brassespark endte opp i nettmaskene. Et kvarter senere scoret Max Besuschkow ut av det blå for Regensburg, noe som spredde usikkerhet blant KSC-spillerne. Regensburg jaktet ny scoring, men rett før slutt avgjorde Marvin Wanitzek kampen for godt.