Wolfsburg: Draxler blir i klubben

250
Julian Draxler fra VM-kvalifiseringskampen mot Østerrike i 2012. Foto: Wikimedia Commons
Julian Draxler skal være øverst på ønskelisten til PSG Foto: Wikimedia Commons

I løpet av den siste tiden har det pågått en del rykter om at Julian Draxler var på vei til Arsenal. Men nå skal klubben ha sagt at spilleren blir i klubben, også den kommende sesongen.

Tyskeren Julian Draxler som varmed det tyske fotballlandslaget i EM i Frankrike.  Hvor han fikk sitt store gjennombrudd på det tyske landslaget. Med sine fantastiske driblinger og overblikk for spillet, beviste 22-åringen ovenfor mange eksperter og speidere, hvorfor han i mange år har vært en av tyskland aller største talenter. Etter EM så var det en del spekulasjoner om hvor han ville fortsette karrieren sin.

Arsenal skal angivelig ha vært interessert i å hente spilleren til sin klubb.  Flere medier hevdet spesielt i går at en prislapp på 450-millioner kroner var nok til å få spilleren. Noe den tyske fotballklubben Wolfsburg ikke er med på.

Les også: Dortmund og Freiburg til topps i fair play

- Annonse -

– Draxler sin situasjon er 100% avklart. Det er heller ingen grunn til å diskutere saken videre. Han bli i klubben ut denne sesongen også, sier sportsdirektøren i klubben Klaus Allofs ifølge Goal.com.

Det er ikke første gang at navnet til Julian Draxler har havnet på blokka til andre klubber, og ikke bare Arsenal. . Flere medier har også rapportert at José Mourinho og Manchester United skal ha vært interessert i tyskeren.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -