Åge Hareide: – Han fortjener annerkjennelse fra Dannebrog etter hans innsats på lørdag.

214
Det var en tydelig preget Hareide som Fotballnerd.no pratet med etter kampen mot Strømsgodset. Fotomontasje: Åge Hareide (Bjørn Marstrøm Johannessen) Simon Kjær (Skjermdump Youtube)

Marienlyst Stadion

Det var en tydelig preget Åge Hareide som Fotballnerd.no møtte på Marienlyst Stadion i går. Det var under ett døgn siden hans tidligere elev Christian Eriksen falt om med hjertestans i Parken.

Hareide var gjest i NRKs studio i Trondheim når de dramatiske scenene utspilte seg i København. De to fikk en kjempegod relasjon når han var dansk landslagssjef.

– Jeg var så redd for at han skulle dø. Jeg sto i studio hos NRK i Norge da han falt om. Jeg kunne ikke tro det. Jeg kunne ikke være der. Jeg måtte hjem, skriver Hareide i sin EM-spalte i den danske avisen B.T.

- Annonse -

Åge Hareide fikk tilsendt et bilde av en smilende Christian Eriksen timer før oppgjøret på Marienlyst.

– Det har vært et tøft døgn for meg. Uvissheten i starten og TV-bildene var helt forferdelig. Men bildene i etterkant av lagkamerater, supportere og helsepersonell var rørende. Jeg er veldig lettet over at det gikk bra, og det var varmende å se Christian smile i dag. Nå blir det viktig at de danske guttene får all den støtten de trenger, og det kommer de virkelig til å få hjemme i Parken, sier Åge Hareide til Fotballnerd.no.

Åge Hareide ble slått til ridder av Dannebrog og hyllet for en liten stund siden. Nå mener han det er en dansk kaptein som fortjener den samme hyllesten etter lørdagens situasjon.

– Simon Kjær er en helt fantastisk fyr. Han er en enestående karakter for dette laget, og en ekte leder. Han fortjener annerkjennelse fra Dannebrog etter hans innsats i går. Han handlet raskt og viste hvilken fantastisk person han er for en hel fotballverden, avslutter Åge Hareide til Fotballnerd.no.

Rosenborg tapte kampen mot Strømsgodset på Marienlyst. Les vårt referat og intervjuer her.

Fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -