Topp 5: Raskeste mål i Premier League

2437

Topp 5: Raskeste mål i Premier League

Vi opplever støtt og stadig at det scores raske mål i Premier League. Men hvem holder egentlig rekorden for det raskeste målet i Englands øverste divisjon? 

LIVE AKKURAT NÅ: Fotballnerd.no gir deg siste nytt fra Deadline Day

 

5. Dwight Yorke (for Aston Villa mot Coventry i 1995.)

Den kraftige spissen er kanskje aller mest kjent for radarparet han dannet sammen med Andy Cole. Men han scoret mange mål også før han dro til Manchester United. I en kamp for Aston Villa mot Coventry i 1995 scoret han etter bare 13 sekunder.

- Annonse -

 

4. Chris Sutton (for Blackburn mot Everton i 1995)

Spilte 130 kamper for «The Rovers» og scoret 47 mål, før han gikk videre til klubber som Chelsea, Celtic, Birmingham, Aston Villa og Wrexham. Men han glemmer neppe sin scoring mot Everton i 1995 etter bare 13 sekunder. Like rask som Yorkes scoring. Han sitter også inne med rekorden for raskeste mål scoret i et Old Firm derby, da scoret han etter 19 sekunder.

 

3. Mark Viduka (for Middlesbrough mot Charlton i 2001)

Den australske angrepsspilleren anses som en av de beste utenlandske spillerne som er blitt hentet til Premier League. Før han kom til Middlesbrough hadde han bøttet inn mål for Leeds, men ble solgt på grunn av økonomiske problemer i klubben. Viduka scoret ikke like mange mål for «The Smoggies», men spilte heller ikke i nærheten av like mange kamper. Mot Charlton i 2001 scoret han det som er Premier Leagues tredje raskeste mål, etter bare 11,1 sekunder.

 

2. Alan Shearer (for Newcastle mot Manchester City i 2001)

Premier Leagues toppscorer gjennom tidene kunne score på alle mulige måter. Han startet sin seniorkarriere i Southampton hvor han på 118 kamper scoret 23 mål. Deretter ble han solgt til Blackburn hvor han scoret utrolige 112 mål på 138 kamper. Ikke rart han var ettertraktet av de største klubbene på fotball halvøya. Han endte til slutt opp i Newcastle hvor han blant annet scoret tidenes nest raskeste mål mot Manchester City. Tiden det tok han å sette ballen i nettet var 10,4 sekunder.

 

1. Ledley King (for Tottenham mot Bradford i 2000)

Den raskeste scoringen i Premier Leagues historie ble noe overraskende scoret av en midtstopper. King spilte hele sin profesjonelle karriere på White Hart Lane og fikk totalt 268 opptredener for London-klubben. Scoringen mot Bradford i 2000 må uten tvil være et av hans beste minner. Den kraftige midstopperen scoret etter utrolige 10 sekunder!

https://youtu.be/vxvzglNXSYs

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -