Akershus 4.div: 19.serierunde: Raumnes & Årnes med årets første bortetap

433

Raumnes & Årnes tapte mot Skedsmo2 etter 10 kamper på rad uten tap. Tapet var det første på bortebane denne sesongen.

fotball i nettet

Kampresultater 19.serierunde:

29/8 Rælingen – Nittedal 5-0 (R: Kaasbøll 35, Piyad 39,44, Tjernsli 60, Swar 86)

Forrige oppgjør endte 3-3 den 9.mai.

29/8 Gjerdrum – Eidsvold TF 2 2-2 (G: Hushagen 18,62/E: Nashat 39, Rudi 70)

Forrige seriekamp mellom lagene den 9.mai, endte også 2-2.

29/8 Eidsvold IF – Rømskog 2-1 (E: Iversen 27 str, Johansen Kristiansen 29/R: Bergquist 36)

Hans Petter Bergquist scoret sitt 20 seriemål for sesongen. Eidsvold IF vant også forrige oppgjør, da med 4-3 borte.

29/8 Skårer – Fet 1-2 (S: Okehi 90/F: Tolcsiner 22, Søgård 33)

Fet vant også forrige kamp, da med 4-1 hjemme den 10.mai.

29/8 Gjelleråsen – Fu/Vo2 4-2 (G: Semb 30,66, Normann 38, Hjelkerud 87/FV: Kvalness 25, Ranck 72)

Serieleder Gjelleråsen, er fortsatt det eneste laget som er ubeseiret på hjemmebane denne sesongen etter 8 seirer og en uavgjort kamp. Gjelleråsen økte forspranget til de øvrige lagene med seieren over Fu/Vo2 og har nå 5 poengs luke til Raumnes & Årnes og Gjerdrum, når det gjenstår 7 seriekamper av årets sesong. 60 tilskuere var møtt frem på Li kunstgress 11er. Gjelleråsen vant også forrige oppgjør, da med 6-1 den 8.mai borte der Arib Maazouzi scoret 3 mål.

29/8 Skedsmo2 – Raumnes & Årnes 3-1 (S: Moheim 24, Torud 34, Stovner Jacobsen 43/RÅ: M.Elvethun Hansen 3)

Raumnes & Årnes fikk påført sitt første bortetap for sesongen. Laget tok ledelsen etter kun 3 min ved kaptein Mads Elvethun Hansen, men Skedsmo2 scoret 3 mål før pause, bl.a. av hjemmelagets kaptein, Kenneth Stovner Jacobsen som økte til 3-1, som var pauseresultatet. Bortelaget hadde før kampen mot Skedsmo2, 7 strake seirer, og er det laget som suverent har minst baklengsmål av alle: 21 mål. Laget har også færrest tap i serien med sine 3 kamper. Bortelagets spiller, Stian Linderoth-Jensen, fikk rødt kort i det 90.min etter 2 gule i kampen, og får en kamp karantene. Skedsmo2 vant også på Årnes i forrige oppgjør, da med 2-1.

31/8 Kløfta – Blaker 0-2 (B: Nordseth 1, Karlsson 49)

Blaker vant også forrige oppgjør, da med 5-2 hjemme mot Kløfta.