Akershus 4.div: Raumnes & Årnes vant 5-0 over Strømmen 2, seieren burde vært større!

476
Nicklas Dale Sramek får en dobbeltsjanse og scorer tilside for keeper Samba, 3-0 til R & Å. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Raumnes & Årnes tok imot Strømmen 2 til årets siste hjemmekamp og med seier til Årnes-laget, ville de bytte plass med Strømmen 2 på tabellen, fra 5.plassen og opp til 4.plassen.

Hjemmelaget var favoritter før avspark og innfridde til de grader!

Raumnes & Årnes stilte med følgende start-11: Linderoth-Jensen, Sramek, Autio, Petersen, Thøger-Andresen, Solhaug, P.E.Hansen, Aaserud, Hofsrud, Dixon, Holum Hansen.

Strømmen 2: Samba, Sagen Erni, Lied, Nyland, Karlsen Steine, Klovning, Odza, Kryeziu, Goby, Hageberget Strandkleiv, Reistad

Allerede etter 3 min så får Jonathan Storvik Dixon en perfekt pasning og han får skutt tilside for keeper Triomphe Beni Samba, og dermed oppskriftsmessig 1-0 ledelse til hjemmelaget.

14 min er spilt, når Lasse Holum Hansen kommer skrått inn mot 16 meteren og scorer til side for keeper, og hjemmelaget øker til 2-0.

Lasse Holum Hansen (t.v.) har nettopp fått skutt og scorer tilside for keeper Samba, 2-0 til hjemmelaget. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Etter 20 min, får Niklas Dale Sramek en stor sjanse, men headingen hans, går til side for mål, men samtidig avblåses han for offside.

Halvtimen er spilt når Sramek får en ny sjanse og alene med keeper, skyter han men keeper redder og gir retur, og på returen finner Sramek nettmaskene, og Årnes-laget går opp til 3-0!

Sramek er virkelig på hugget og får headet et innlegg i stolpen, ny stor sjanse for hjemmelaget etter 36 min, her skulle det stått 4-0.

Dixon får en god skuddmulighet, men forsøket går utenfor, da viser kampuret 37 min. Her er det enveiskjøring i 1.omg.

Så etter 39 min, er Sramek på farten igjen og scorer tilside for keeper og dermed 4-0 og hans andre scoring for dagen.

Niklas Dale Sramek rett før han scorer 4-0 målet til Raumnes & Årnes. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no
Niklas Dale Sramek har nettopp scoret sitt andre mål i kampen og 4-0 til hjemmelaget. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Minutter etterpå, så kunne det stått 5-0, men Eivind Solhaugs forsøk redder keeper.

Rett før pause, en ny stor sjanse, men hverken Dixon eller Patrick Elvethun Hansen får omsatt dobbeltsjansen i nettmaskene. Lagene går til pause på stillingen 4-0.

Kun minuttet ut i 2.omg, så får kaptein Patrick Elvethun Hansen en stor målsjanse på frispark utenfor 16 meteren, men keeper slår til corner. På samme corner , stiger Sramek opp og header ballen over mål, to store sjanser som kunne gitt 5-0.

Sramek med en flott heading i 2.omg, men over etter corner fra Patrick E. Hansen. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Minutter senere, så er Sramek på farten igjen og får til en ny heading, men også den går over mål på corner.

Sramek har flere store sjanser i kampen, her en av de. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

Strømmen 2 er mer med i kampen i 2.omg og får til 3-4 halvsjanser som kunne gitt reduseringer, men keeper Stian Linderoth-Jensen rydder opp.

10 min før slutt, så fastsetter Lasse Holum Hansen sluttresultatet til 5-0 med sin andre scoring for dagen, scorer tilside for keeper.

fotballnerd.no fikk en prat med hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen:

Høviskeland: Hvordan vil du oppsummere de første 45 min? – Strømmen var veldig ustrukturerte i 1.omg, synes jeg. Det gjør lett for oss å finne masse rom og bakrom. Jeg er ikke fornøgd med 1.omg – var mye mer fornøgd med de siste 45 min. Vi scorer jo 4 mål i 1.omg, men selv synes jeg at det var en dårlig fotballkamp. Jeg synes Strømmen gjorde en mye bedre 2.omgang. Fikk mer struktur over laget sitt. Med litt mer nøyaktighet så kunne vi ha vunnet med 7-0, 8-0 eller mer.

Høviskeland: Og målsettingen er jo innfridd for lenge siden – den var å overleve i 4.div? – Det stemmer, den ble innfridd og nå er vi allerede på en 4.plass, langt mer enn det vi kunne håpe på.

Høviskeland: For øyeblikket og en runde før slutt, så er Raumnes & Årnes det nestbeste laget på å være gjerrigste laget i divisjonen med kun 31 baklengs på 25 kamper. Ja, det stemmer, er meget fornøgd at vi er så solide bakover igjennom denne sesongen.

Høviskeland: Gjelleråsen vant 5-0 idag og ble seriemestere og dermed opprykk til NT-ligaen, kommentar? – Fullt fortjent, Gjelleråsen er det beste laget i divisjonen og vil gjøre det bra i 3.div, ingen tvil om det, laget har en spillefilosofi som jeg liker meget godt og Gjelleråsen har en meget bra rekruttering, avslutter Pettersen til fotballnerd.no

vi får også en analyse fra 2-målsscorer, Niklas Dale Sramek: – En kamp hvor vi styrer fra start til slutt, det ble rett og slett junior vs herrefotball, vi får et tidlig mål som Dixon plasserer fint nede i hjørnet og derifra har vi egentlig full kontroll! Vi skårer ytterligere tre mål ved Lasse og meg×2, men ineffektivitet foran mål gjør at vi kun leder 4-0 til pause, ledelsen burde vært betydelig større.

I 2.omgang faller nivået, selv om vi er det førende laget produserer vi bare ett mål, for dårlig mtp sjansene som skapes. I kampen ruller vi til tider opp gode angrep og flere resulterer i mål. Det høres rart ut når en skårer fem mål at en er ineffektive, men det var absolutt tilfelle. I alt ble dette en god kamp til å øve oss på spillvarianter. Vi holder nullen igjen og det er oppløftende, vi tar tre nye poeng som sikrer oss en plass på tabellen som etter det vi håper holder til NM kval neste år, avslutter Dale Sramek til fotballnerd.no

Dato:08.10.2017