Akershus 4.div: Seieren glapp for Raumnes & Årnes rett før slutt, det endte 3-3 borte mot Fu/Vo 2

423

Gjestene tok ledelsen 3 ganger i løpet av kampen, men Fu/Vo 2 kom tilbake hver gang og utlignet og skapte ny spenning i kampen.

Før kampen finner vi hjemmelaget på en 12.plass på tabellen med 27 poeng (hvorav kun 8 poeng hjemme), mens gjestene fra Årnes er plassert på en 5.plass med 37 poeng. Bortelaget er en svak favoritt i lokaloppgjøret og ønsker å få en seier etter 4 kamper på rad uten 3-poenger i serien. Lokaloppgjøret mellom lagene den 26.mai endte med 1-1 på Årnes. Med seier til Raumnes & Årnes i kveldens kamp, vil føre laget opp èn plass på tabellen og ny kontakt med Blaker og Eidsvold IF, som ligger på 2. og 3.plass, bak Gjelleråsen som har fått en luke på 6 poeng i forhold til Blaker.

Lagene føler på hverandre og tette dueller de første 10 min av kampen. Klokken passerer 11 spilte minutter, når Tor-Martin Heglum fører opp et angrep og finner Nicklas Dale Sramek med en pasning, Sramek skyter men keeper redder, Heglum får returen men skyter selv utenfor mål.

14 min er gått når Kenneth Stokkebryn Jensen får en god mulighet, men brenner sjansen godt tilside for mål.

19 min er spilt når hjemmelagets John Andreas Kongsrud Halvorsen skyter rett på keeper Mathias Årstad Olsen, som avverger. Minutter senere, sender Vetle Grønvold Eriksen en flott pasning til Håkon Bråthen, men sistnevnte får ikke helt hodet på ballen og det ender resultatløst.

Så etter 26 min, får bortelagets toppscorer, Nicklas Dale Sramek, avfyrt et skudd som går rett på keeper, men på returen er han nådeløs og smeller ballen under tverrliggeren og gjestene fra Årnes tar ledelsen i kampen. Resultat-tavlen viser 0-1.

ball-i-mal

Halvtimen passeres når Øyvind Hofsrud hos R & Å får sjansen på en heading, men forsøket går over målet.

Uret viser 35 min, når John Andreas Kongsrud Halvorsen får et innlegg foran mål, smeller til på direkten og tilside for keeper, det står 1-1.

To minutter før pause, er det litt flipperspill innenfor 16-meteren til Fu/Vo 2, og til slutt er det Mads Elvethun Hansen som får pirket ballen i mål, og bortelaget er på nytt i ledelsen og dette blir pauseresultatet: 1-2

ball-i-mal

54 min viser kampuret når Petter Sannerud hos Fu/Vo 2 sender avgårde en lang lobb og keeper Årstad Olsen prøver iherdig å nå frem til målet for å få en hånd på ballen, men lykkes ikke og hjemmelaget utligner til 2-2, og vi er like langt. Men kun minuttet etter, scorer Sondre Stranden Fagerli på et frispark som han selv tar og som går forbi alle og i mål, et heldig mål kan vi si og gjestene tar på nytt ledelsen i kampen.

Både Nicklas Dale Sramek hos R & Å og Oliver Nicolai Nøvik hos vertene får gode muligheter til å score, men resultatet står seg til kampens siste minutt, når Sindre Hovland scorer og utligner til 3-3 på en corner. Raumnes & Årnes presser på for å få til et vinnermål på overtid, og målscorer Mads Elvethun Hansen får sjansen når han kommer i duell med hjemmelagets keeper, men sklir inn i keeper og mener selv at han ble dyttet, resultatet blir direkte rødt kort og marsjordre fra kveldens dommer, Tom Kenneth Sandvold, fra Hauerseter.

Det røde kortet var det siste som skjedde i kampen, og det ender med 3-3, et resultat bortelaget fra Årnes ikke var fornøgde med.

ball-i-mal

fotballnerd.no fikk en prat med trener Trond Johnny Lien hos Raumnes & Årnes rett etter kampslutt: «Hvordan vil du oppsummere kampen?» – Lien:» Det er så bittert! Vi har tapt så mye poeng på usikkert keeperspill og det brer seg i laget, greitt med noen tabber men kan vi ikke få en seier da ved at det går i vår favør?

• «Hvordan synes du 1.omgangen var?» – «1.omgangen var veldig bra! Vi jobber meget godt og vi er aggressive. Slurvete i spillet, men ellers til tider brukbart. Det er mye vilje, ingen tvil om det. Vi scorer for lite mål, skulle vel hatt et par til. I 2.omgang blir jeg overrasket over at vi blir litt passive, det blir en rotete omgang, synes jeg. Lite midtbanespill når en slår langt hele tiden. Det får oss litt ute av stilen. Det blir så mye frispark og dødballer i mot oss, det skaper trøkk og til slutt blir vi straffet for det. Ikke fornøgd med 3-3 i en kamp vi burde vunnet».
  • «Hva med det røde kortet på slutten som ble tildelt Mads?» – » Flere som sier at han ble dytta, men synes det er strengt med rødt kort, gult kort ja, det var ingen bevisst handling fra Mads sin side», avslutter Trond Johnny Lien til fotballnerd.no

Neste kamp for Raumnes & Årnes, blir hjemme mot Rømskog mandag 3.okt, mens Funnefoss /Vormsund 2 skal i bortekamp mot Fet dagen etter.

Fu/Vo 2 stilte med følgende lag: Håkon Bråthen, Christoffer Lundhaug, Preben Finstad, Oliver Nicolai Nøvik, Petter Sannerud, Jesus Marie Barutwanayo, John Andreas Kongsrud Halvorsen, Sindre Hovland, Hans Petter Rønningen, Vetle Grønvold Eriksen, Sondre Emilsen (Ovar Skjevdal fra 73 min)

Raumnes & Årnes 11 utvalgte: Mathias Årstad Olsen, Magnus Midling Larsen (Zhiar Sorchi fra 77 min), Sondre Stranden Fagerli, Mads Elvethun Hansen, Nicklas Dale Sramek, Fredrik Autio (Eivind Solhaug fra 77 min), Kenneth Stokkebryn Jensen, Tor-Martin Heglum, Robin Rognerud, Sebastian Thøger-Andresen (Stian Linderoth-Jensen fra 65 min), Øyvind Hofsrud