August Randers kan være på vei til Lyn 1896 FK

154
Lyn henter forsterkning.

Sotra-spilleren skal være detaljer unna en avtale med Oslo-​klubben om en overgang.


Randers, som tidligere spilte for Lyn 1896 FK hvor han fikk 24 kamper og var spådd en lysende fremtid i Lyn. Etter mye frem og tilbake dro han til Sotra Sportsklubb i 2. divisjon for spill ut sesongen – 2021. Nå kan en retur være på trappene, og klubben vil etter alle solemerker signerer en toårskontrakt med Lyn.

Midtstopperen som har kontrakt med Sotra frem til 31. desember 2021. I løpet av oppholdet for Sotra har det blitt minimalt med spilletid. Så etter hva flere kilder hevder skal klubbene være nære en avtale, som gjør at spilleren tar turen tilbake til Lyn 1896 FK. Og det skal være bare snakk om små detaljer. 

I Lyn var han spådd en lysende fremtid. Nå kan trenerduoen og Randers være tett på et lite comeback på Kringsjå og Lyn 1896. Klubben har så hovedmålsetning om opprykk til PostNord-ligaen neste sesong.

Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

- Annonse -
[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -