Dortmund-treneren: Glad for at Bruun Larsen er spilleklar

196
Jacob Bruun Larsen avslører sitt store idol. Foto: @BVB

Borussia Dortmund-treneren Lucien Favre er glad for å ha ung Jacob Bruun Larsen tilgjengelig.

Dansken Jacob Bruun Larsen er spilleklar etter skaden. Noe som klubbens hovedtrener Lucien Favre er svært fornøyd med. Dansken som tilbake i 2015 ble hentet som 15-åring fra Lyngby, og til den tyske storklubben Borussia Dortmund. Senere ble han inkludert i ungdomslaget til klubben. Forrige sesong ble han sendt på lån til VfB Stuttgart, hvor han ikke fikk gjennombruddet i Bundesliga.

I løpet av sommerens pre-season med Borussia Dortmund har han imponert stort. Nå er han tilbake fra skaden. I forrige uke var han tilbake i en trenings kamp mot Osnabrück. Hvor han stakk av med overskriftene med sine fire mål i første omgang. Kampen endte 6-0. Bruun Larsen er også tatt ut i troppen til Borussia Dortmunds Bundesliga-kamp mot Eintracht Frankfurt, og det er noe som gleder klubbens hovedtrener Lucien Favre.

- Annonse -

«Vi er veldig glade for at Jacob er klar igjen, sa Favre på en pressekonferanse før kampen mot Eintracht Frankfurt (Fredag). Kampen kan du se på Viasport 1 og Viaplay. Studio-sending fra klokken 20:00. Kampstart 20:30. Ørjan Bjørnstad leder sendingen, han får med seg Jan Åge Fjørtoft og Moa i studio. Kampen kommenteres av Eivind Bisgaard Sundet.

Kommentarer

kommentarer