Norske supporterklubber av tyske fotballklubber

1892

Det blir stadig flere norske supporterklubber av tyske fotballklubber i Norge, både offisiell og uoffisiell. Nå kommer vi med en liste over klubber.

Norske supportere er kjente for å være lojale og ivrige støttespillere for klubber i Tyskland. Mange reiser stadig nedover til Tyskland, for å se laget sitt på stadion. Det at nordmenn også begynner å få opp øynene for tysk fotball, gjør at det blir en økning voldsomt rundt de forskjellige klubben her til lands. Det at Bundesliga-klubber er kjent for å ha fulle tribuner på hver kamp. Billettene er også billigere en rundt om de andre ligaene.

Norske klubber av tysk fotball

Bayern München Norge

Den norske supporterklubben til FC Bayern München. Klubben er Norges største fanklubb av tyske lag i landet. Med sine drøye 200 betalende medlemmer. Etter klubben ble grunnlagt tilbake i 2008. Har dem stadig vokst som supporterklubb. Klubben har også sin egen nettside, hvor du kan finne mer info om klubben og deres vedtak. Klubben har fastmøteplass på Bohemen i Oslo.

- Annonse -

Nettside: Bayern München Norge
Facebook-side: Bayern München Norge

Borussia Dortmund Norway

Borussia Dortmunds offisielle norske supporterklubb, som er blant de største i landet. Klubben har drøye 135 betalende medlemmer i supporterklubben. Klubben har også sin egen nettside, hvor du kan finne mer info om klubben og deres vedtak. Klubben møtes jevnlig på Bohemen i Oslo.

Nettside: BVB Norway
Facebook: BVB Norway
Twitter: BVBNORWAY1990

Schalke 04 Norge

Schlake 04 sin supporterklubb er en ny startet klubb. Så langt er dem kun å treffes på Facebook. Det er et samarbeidsavtale med FC Schalke 04 UK. Og er ment for supportere av Schalke 04 i Norge.

Facebook-side: FC Schalke04 Norge

Hamburger Sport-Verein Norge

Hamburger SV er også registrert som offisiell, supporterklubb av HSV. Den norske utgaven av klubben, er ment som en fans av klubben i Norge. Dem er også kun å treffes på Facebook. Dem har også møteplass på Bohemen i Oslo. Ta kontakt med de via Facebook!

Facebook-side: HSVNorge

Hertha BSC Norge

Hertha BSC Norge er for supportere i Norge. Men er kun å treffe på Twitter. Vi vet ikke om de har en nettside, og er å treffe på Facebook.

Facebook: 
Twitter: HerthaBSCNorge

Werder Bremen Norge

Dem er både på Facebook og Twitter. Hvor dem er veldig aktiv. Å gir deg siste nytt fra det som skjer rundt klubben.

 

FacebookNorwegian Supporter og Werder Bremen

Twitter: wb_norge

Gladbach Norge

En ikke offisiell supporterklubb av Borussia Mönchengladbach. Men Gladbach Norge, er kun å finne på Twitter. Men hva vet vi plutselig er det en nettside og Facebook-side.

Twitter: gladbachnor

Har vi glemt av noen supporterklubber? Si i fra i kommentarfeltet eller på vår facebook-side!

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -