Norske supporterklubber av tyske fotballklubber

263

Det blir stadig flere norske supporterklubber av tyske fotballklubber i Norge, både offisiell og uoffisiell. Nå kommer vi med en liste over klubber.

Norske supportere er kjente for å være lojale og ivrige støttespillere for klubber i Tyskland. Mange reiser stadig nedover til Tyskland, for å se laget sitt på stadion. Det at nordmenn også begynner å få opp øynene for tysk fotball, gjør at det blir en økning voldsomt rundt de forskjellige klubben her til lands. Det at Bundesliga-klubber er kjent for å ha fulle tribuner på hver kamp. Billettene er også billigere en rundt om de andre ligaene.

- Annonse -

Norske klubber av tysk fotball

Bayern München Norge

Den norske supporterklubben til FC Bayern München. Klubben er Norges største fanklubb av tyske lag i landet. Med sine drøye 200 betalende medlemmer. Etter klubben ble grunnlagt tilbake i 2008. Har dem stadig vokst som supporterklubb. Klubben har også sin egen nettside, hvor du kan finne mer info om klubben og deres vedtak. Klubben har fastmøteplass på Bohemen i Oslo.

Nettside: Bayern München Norge
Facebook-side: Bayern München Norge

Borussia Dortmund Norway

Borussia Dortmunds offisielle norske supporterklubb, som er blant de største i landet. Klubben har drøye 135 betalende medlemmer i supporterklubben. Klubben har også sin egen nettside, hvor du kan finne mer info om klubben og deres vedtak. Klubben møtes jevnlig på Bohemen i Oslo.

Nettside: BVB Norway
Facebook: BVB Norway
Twitter: BVBNORWAY1990

Schalke 04 Norge

Schlake 04 sin supporterklubb er en ny startet klubb. Så langt er dem kun å treffes på Facebook. Det er et samarbeidsavtale med FC Schalke 04 UK. Og er ment for supportere av Schalke 04 i Norge.

Facebook-side: FC Schalke04 Norge

Hamburger Sport-Verein Norge

Hamburger SV er også registrert som offisiell, supporterklubb av HSV. Den norske utgaven av klubben, er ment som en fans av klubben i Norge. Dem er også kun å treffes på Facebook. Dem har også møteplass på Bohemen i Oslo. Ta kontakt med de via Facebook!

Facebook-side: HSVNorge

Hertha BSC Norge

Hertha BSC Norge er for supportere i Norge. Men er kun å treffe på Twitter. Vi vet ikke om de har en nettside, og er å treffe på Facebook.

Facebook: 
Twitter: HerthaBSCNorge

Werder Bremen Norge

Dem er både på Facebook og Twitter. Hvor dem er veldig aktiv. Å gir deg siste nytt fra det som skjer rundt klubben.

 

FacebookNorwegian Supporter og Werder Bremen

Twitter: wb_norge

Gladbach Norge

En ikke offisiell supporterklubb av Borussia Mönchengladbach. Men Gladbach Norge, er kun å finne på Twitter. Men hva vet vi plutselig er det en nettside og Facebook-side.

Twitter: gladbachnor

Har vi glemt av noen supporterklubber? Si i fra i kommentarfeltet eller på vår facebook-side!

Kommentarer

kommentarer