Før runden: Premier League runde 7

102

Slår Manchester City tilbake etter deres overraskende tap sist helg, og hva skjer med Brendan Rodgers hvis Aston Villa og Sherwood går seirende ut av lørdagens batalje? Runde 7 byr på en hel haug av spennende kamper hvor de flestes øyne er rettet mot kampen som ikke vises på TV. Liverpools manager er under et enormt press, men han er ikke alene. I Newcastle finner vi Mourinhos kryptonitt, og det er et besynderlig faktum at Mourinhos aldri har slått Newcastle på skjærene hjemmebane i ligasammenheng. Med den form kurven Newcastle har vist hittil i sesongen så kan det høyst sannsynligvis være tid for en Chelsea triumf oppe i nord-England.

Lørdag

Først ute i dag er Tottenham-Manchester City. Førstnevnte kommer fra en sterk borteseier mot Crystal Palace hvor nykommer Heung-Min Son ble matchvinner. Hjemmelaget har Bentaleb, Dembele, Mason og Pritchard ute med skader. I midtuka ble det tap for erkefienden Arsenal i cupen. For City er Silva fortsatt satt på sidelinja grunnet en skade, mens Kompany er tilbake i troppen. Forrige sesong tapte Tottenham begge kampene mot City. 0-1 på White Hart Låne, mens det ble hele 4-1 til City på Etihad.

TV2 har valgt å sende oppgjøret mellom Manchester United-Sunderland kl. 16. De nye tv-reglene som tredde i kraft fra 2013-14 sesongen gjør at TV2 bare har lov til å sende en kamp kl. 16. Denne gang sto valget mellom Manchester United og Liverpool. 

- Annonse -

Manchester United gikk enkelt videre i ligacupen hvor de slo ut Ipswich. En kamp der Wayne Rooney endelig var tilbake i mål protokollen. I tillegg satte unge Martial inn sitt fjerde mål på tre kamper for de røde djevelen. Hvis han fortsetter scoringsfrekvensen mot Sunderland blir han den første spilleren til United som scorer i sine tre første Premier League kamper.

Sunderland har sammen med erkefienden Newcastle startet sesongen begredelig. De to naboene ligger sist og nestsist med to poeng hver. På seks kamper har Sunderland sluppet inn hele 13 baklengs og det er ikke mange positive trekk å dra frem i årets Sunderland lag. Forsvaret spesielt virker særdeles svakt komponert.

På Anfield tar et hardt presset Liverpool i mot Aston Villa. En kamp som kan vise seg å besegle skjebnen til Brendan Rodgers. 8 poeng på 6 kamper og en målforskjell som viser 4-7 er lang under pari. Det er en kamp som MÅ vinnes av Liverpool og helst en smule overbevisende hvis Brendan Rodgers vil lede laget i lokaloppgjøret mot Everton neste helg. En som dog har troen på Rodgers er motstanderens trener som i dag avslører at han tror Rodgers kunne endt opp i Real Madrid hvis Liverpool hadde vunnet ligaen for to sesonger siden.

Lørdagens siste tv-sendte kamp foregår oppe i Newcastle som tar i mot forrige sesongs suverene ligamester. Ikke alt har gått på skinnene for Mourinhos og co i høst, men laget fikk en etterlengtet seier forrige helg, selv om kampen vil bli husket for Costas oppførsel og feide med midtstopperparet til Arsenal. Denne uken har det meste dreid seg om etterspillet etter nevnte kamp, og den merkelige avgjørelsen til FA om å stryke det røde kortet til Gabriel. I tillegg fikk ikke Costa mer enn tre kamper på sidelinjen. En straff noen vil mene var et par kamper for lite.

Newcastle er som sagt plassert på plassen foran Sunderland og i midtuke kampen gikk de på et flaut tap mot Sheffield Wednesday i ligacupen. Det var stilt store forventninger til lagets nye manager McClaren. I tillegg så såillerkjøpene solide ut. Dessverre for Newcastle fansen har for eks lagets nye spiss Mitrovic sett ut som han heller vil prøve å bli utvist enn å score mål for sin nye klubb.

 

 

 

 

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -