Levanger FK – Nardo FK 2-0

481

Lørdag spilte Levanger FK treningskamp mot Nardo FK på Nye Moan Stadion.

Andreas Petersson, som har vendt tilbake til Levanger etter et opphold i GAIS, sendte LFK i ledelsen. Scoringen kom etter hjørnespark som han selv slo halvveis ut i første omgang (24. minutt). Ballen gikk direkte i mål på ekte Bjørneby-vis.

Petterson har tidligere vært i Levanger FK, han fikk 2 scoringer på 18 kamper for Superettan klubben (nivå 2 i Sverige). Sin beste sesong hadde han i 2016 med Levanger, 26 kamper, 3 scoringer og 2 assist. Blir spennende å se hvordan han utvikler seg videre. 26-åringen fra Stenungsund har forsatt mange spennende sesonger foran seg.

1. omgang ble forholdsvis jevnspilt, begge lag hadde noen sjanser, uten noe særlig overtak til noen av lagene.

Flere scoringer ble det ikke i første omgang.

I 2. omgangen tar Nardo litt over og har initiativet i kampen før Levanger etter hvert tar kontroll over kampen. Kanskje skyldes dette skader i stallen hos Nardo.

Unggutten Heike Lie Konradsen scorer når det gjenstår 15 minutter av kampen og sørger for at Levanger vinner 2-0. Kampen ble spilt i mange minusgrader på Nye Moan Stadion.

Unggutten Heike Lie Konradsen, som foran denne sesongen ble tatt opp i A-stallen fra juniorlaget, kom inn etter 70 spilte minutter. Han brukte kun to minutter på å vise seg frem. Han satte inn 2-0 for Levanger etter retur fra Nardokeeper Henrik Bakke.

Det ble også sluttresultatet.

Hjemmelaget vinner en ganske jevnspilt kamp, og viser seg å være langt bedre i boks. Nardo, som har en lang skadeliste, møter Ranheim allerede søndag 11. februar i Abrahallen. Det kan bli en spennende utfordring.

Keeperen Jonatan Strand Byttingsvik (19), som har 12 U-landskamper for Norge, prøvespiller med Levanger. Han sto i mål mot Nardo, og Byttingsvik er aktuell som andrekeeper for LFK. Han har tidligere spilt for Molde i UEFA Youth League.

Levanger FK (4-3-3):

Byttingsvik; Holmgren, Berger, Nordberg (Valberg 70′), Wrele; Lopez, Aas, Tadddese (Lorentsen 65′), Petersson (Gundersen 46′), Voll (Stene 65′), Aamodt (Konradsen 70′).

Nardo FK (4-3-3):

Henrik Bakke; Andreas Østerås, Martin Lundal, Marius Sandvik, Mats van der Veel; Morten Strand, Jørgen Bjerve, Bendik Lysvåg; Christoffer Engan, Ole Skogvold, Amund Vingelen

Reserver: Preben Øien, Mathias Espeland, Petter Kristian Dahl, Erik Rotild.

Mål:
24. min Andreas Petersson
72. min Heike Lie Konradsen