Manchester United med sin tredje strake seier

204

Manchester United hadde vunnet sine 2 siste kamper før de reiste til The Hawthorns for å spille mot formsterke West Bromwich Albion. West Bromwich slo Swansea 3-1 i midtuken, og ble slått på målstreken mot Chelsea forrige helg. Manchester United hadde ikke tapt i ligaen siden 4-0 tapet mot Chelsea, og hadde nå begynt å få formen på plass.

West Bromwich yppet seg i starten av kampen. Både Chadli og Brunt hadde skudd etter 3 minutter, men ingen av skuddene var spesielt farlige. Etter 4 minutter roper Manchester United på straffespark når Jesse Lingard går ned etter en duell med Nyom inne i 16-meteren til WBA. Dommeren syntes imidlertid det ikke var straffe og vinket bare spillet videre.

5 minutter spilt når Manchester United viser litt magi. Pogba spiller først en fantastisk tversover pasning til Antonio Valencia. Ecuadorianer spiller så ballen vakkert opp til Jesse Lingard som er i et fullt firsprang oppover på banen. På ett touch legger han et pent innlegg til Zlatan Ibrahimovic som nikker ballen enkelt i mål. 1-0 til Manchester United. United prøver seg igjen etter 7 minutter når Wayne Rooney vinner en hodeduell rundt 5 meter fra mål, men headingen går i hodet til Dawson og til et hjørnespark.

Zlatan Ibrahimovic feirer med Jesse Lingard etter 1-0 scoringen. Bildet er hentet fra: Mirror.

Lite skjer utover kampen, men etter 22 minutter kommer Wayne Rooney til nok en mulighet. Denne gang er sjansen enorm. Lingard spiller ballen fint til Rooney som venter på 16-meteren. Rooney demper ballen for så å lade kanonen. Skuddet går via fingertuppene til Ben Foster og i tverrliggeren. Megaredningen av sisteskansen til West Bromwich. Rooney er så nære å tangere målrekorden til Sir Bobby Charlton.

Wayne Rooney traff tverrliggeren i kveldens kamp. Rooney er bare 1 mål fra å tangere rekorden til Sir Bobby Charlton som er på 249 scoringer. Bildet er hentet fra: www.premierleague.com

Etter 31 minutter er West Bromwich nære enn utligning. Salomon Rondon header ballen utenfor lengste stolpe etter et innlegg fra Phillips. United er deretter nære ved å øke ledelsen ved Jesse Lingard etter 46 minutter når han kommer fri til høyre i boksen. Lingard er litt for engasjert og ender med å blåse ballen over mål. 0-1 til pause.

Det skjer relativt lite også etter pause. Manchester United har god kontroll på kampen. Men etter 56 minutter kommer United til en sjanse. Wayne Rooney spiller ballen til Zlatan Ibrahimovic, som drar ballen med seg på vakkert vis før han skyter ballen via Dawson til 2-0. Ibrahimovic sitt 49. mål i 2016.

Her setter Ibrahimovic inn sitt 2. mål. Hans 49. mål i 2016. Bildet er henter fra: The Telegraph.

Brunt slår et bra frispark etter 59 minutter, men McAuley nikker ballen utenfor målet til David De Gea. Paul Pogba skyter relativt greit etter 69 minutter, men Ben Foster fanger ballen enkelt. Minuttet senere skyter Phillips rett i blokken til United, etter et pent innlegg fra Brunt. Dommeren blåser av en ganske kjedelig kamp med lite høydepunkter etter 94 minutter. En viktig 2-0 seier til Manchester United som vinner sin tredje strake kamp for første gang siden de 3 første kampene i årets sesong.