NT-ligaen avd. 1: Intervjuer og kampfakta 4.runde: Blazys matchvinner for Vestfossen!

599

Vestfossen vant 3-2 over Kvik Halden på Strandajordet gress i en kamp der Edvinas Blazys ble matchvinner med sin scoring i kampens siste minutt.

Moss FK tok en ny seier i likhet med Oppsal. Moss FK vant 3-0 i den tv-sendte kampen mot Østsiden, mens Oppsal vant 1-0 hjemme mot Sprint-Jeløy.

Resultater 4.serierunde:

6/5: Ullern – Ørn Horten 1-1 (U: Karstensen 54 / ØH: Jensen 17)

Bortelagets spiller, Artan Brovina, fikk rødt kort i det 46.min etter to gule. Ullern venter fortsatt på sin første ligaseier i  årets sesong, står bokført med 2 uavgjorte kamper og 2 tap på sine 4 kamper.

fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra Ørn Hortens spiller, Lasse Bransdal: – Vi starter kampen godt og skaper tidlig ganske store sjanser. Etter vel rundt 15.min får vi uttelling etter et frispark. Vi faller litt ned og Ullern tar over mer av spillet. Jeg føler ikke de skaper de store sjansene, men de er farlig på dødball. Det er vel kampbildet resten av 1.omgang og jeg vil si at vi er heldige som går til pause med ledelse. 2.omgang start på verst mulig måte med at vi får en spiller utvist etter han får sitt andre gule etter 30 sekunder. Når det skjer blir det en forsvarskamp, Ullern har mye ball og vi blir liggende og vente på kontringer. Ullern får en scoring ganske tidlig og har mange sjanser til å sette enda en scoring. Men det har vi også, vi brenner også ett straffespark som kunne forandret hele kampen. Alt i alt er nok ingen av lagene fornøyd med 1 poeng men vi, sånn som kampen utviklet seg, kan vi si oss greit fornøyde med 1 poeng på en vanskelig bortebane, avslutter Bransdal til fotballnerd.no

Målscorer for Ørn Horten; Thomas Utter Jensen. Foto: Knut G. Bjerva/Ørn Horten

6/5: Vestfossen – Kvik Halden 3-2 (V: Ødeverp 62, Blazys 77,90/KH: Næsheim 51, Røren 63 selvmål)

Hjemmelagets spiller, Edvinas Blazys ble matchvinner da han først utlignet til 2-2 i det 77.min, og scoret vinnermålet i det 90.min. Han var forøvrig innbytter og kom inn i kampens 32.min.

fotballnerd.no fikk følgende kommentar fra Vestfossens spiller, Kim Vesterheim Berntzen:Det var en deilig og viktig seier for oss. Kort oppsummert er det en kamp som ikke bærer preg av noe finspill. Mye dueller og lange pasninger fra begge lag egentlig. Vi er ekstremt effektive på de mulighetene vi får og scorer 3 flotte mål signert Anders Ødevarp og Edvinas Blazys x2. Det er godt mulig Kvik føler at de hadde fortjent 1 poeng her når vi kommer under to ganger, men vi vet at på vår hjemmebane er det få lag eller ingen som bare kan komme og hente poeng! Kan virke som Kvik spillerne blir mer slitne enn oss og vi karrer med oss 3 fine poeng!, avslutter Bernten til fotballnerd.no

6/5: Oppsal – Sprint-Jeløy 1-0 (O: Bajja 49)

Hama Bajja ble matchvinnner i det 49.minutt og Oppsal innkasserte sin tredje ligaseier og dermed a poeng med Moss FK. 69 tilskuere møtte opp på Trasop kunstgress.

fotballnerd.no har fått følgende oppsummering av Oppsals kaptein, Mikkel Klein Gulbrandsen: – Gutta virket mer påskrudd idag, selv om vi sliter litt med banespillet første kvarteret. Selv om det ikke var et fyrverkeri av en førsteomgang, skapte vi de største sjansene og viste at vi var et bedre fotballag enn Sprint-Jeløy. Et lag vi for øvrig ikke har slått i seriesystemet siden Trasop bestod av grus og potetjorder. Adrian, Wilhelm og Bjørseth finner hverandre offensivt, kommer seg ofte rundt på kantene, men ballen vil ikke i mål. Det gynger frem og tilbake første 45, men tilskuerne må gå i kiosken med 0-0 på tavla.

Andreomgangen starter kanonbra. Vi kjører over Sprint/Jeløy og skaper flere store sjanser fra gode kanter, men avslutningene står ikke i stil med forarbeidet. Det løsner imidlertid når duellsterke Hamza kriger inn ledelsen etter dødball (1-0). Vi er såpass solide etter dette at jeg aldri frykter vi skal gi bort poengene, men vi klarer dog ikke å punktere kampen. 3 poeng i en kamp vi skal vinne. Nå gjelder det å få opp effektiviteten foran mål de neste kampene, så blir dette bra. Kunne fort scoret 2-3 mål til i denne kampen, avslutter Gulbrandsen til fotballnerd.no

6/5: Drøbak-Frogn – Kråkerøy 3-2 (DF: Aarstrand 59, Fagernes 72, Camara 77 /K: Stafseng 22, Nilsen 26)

Kråkerøy ledet 2-0 ved pause i Drøbak, men hjemmelaget våknet til i 2.omg, og snudde kampen til en 3-2 seier.

fotballnerd.no har fått følgende oppsummering fra bortelagets spiller, Eirik Laabak: – Vi møtte et godt lag som er gode i presspillet og har flere spillere med gode ferdigheter. I første omgang er det ikke mye finspill fra noen av lagene, og vi klarer aldri å holde ballen lenge nok i laget til at vi spiller dem ut. Første målet kommer fra et langt innkast fra venstresiden hvor Martin Stafseng setter den i mål. Det andre målet er det fint spill langs venstrekanten vår, hvor Vetle Nilsen finter seg først forbi en mann for så å lobbe fint over keeper. Går til pause med 2-0 ledelse. Etter 10 min ut i 2 omg får jeg en trøkk i en hodeduell og må gå av banen. Fikk derfor ikke sett resten av kampen, men vet at 2-1 kom på straffe, og deretter to nesten identiske mål langs høyresiden. Vi fikk også en stor mulighet ved Simon Flatland helt på tampen, avslutter Laabak til fotballnerd.no

6/5: Moss – Østsiden 3-0 (M: Reinback 19, Klaussen 32 str, Giæver 90)

1499 tilskuere samt alle som fikk med seg kampen på TV, fikk se et Mosselag som tok sin tredje ligaseier i årets sesong, og har nå 9 poeng på 4 kamper.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra Moss FKs kaptein og målscorer, Thomas Klaussen: – Litt rotete kamp fra vår side og vi får aldri i gang pasningsspillet vårt. Ble lite sjanser av det men for første gang i år er vi effektive. 3-0 på en under pari dag er godkjent, avslutter Klaussen til fotballnerd.no

Moss FKs kaptein og målscorer, Thomas Klaussen. Foto: Alvin Holm, Moss FK

8/5: Holmen – Sarpsborg 08 2 1-1 (H: Sæter 62 /S: Guttulsrød 47)

Sarpsborg 08 2 fikk sitt første poengtap da det ble 1-1 borte mmot Holen. Laget er forøvrig det eneste i avdelingen som er ubeseiret etter 3 seirer og denne poengdelingen.

8/5: Strømsgodset TF 2 – Odd 3 3-1 (S: Duman 40, Ouro Agouda 77, Gjerstrøm 81/O: Bergan 19)

Odd 3 fikk påført sitt tredje tap på fire kamper og står som det eneste laget med et poeng. Strømsgodset TF 2 har åpnet med to seirer og to tap.

16/5: Sprint-Jeløy – Moss

sist lagene møttes i seriespill, var i 2015, da vant Moss FK begge kampene: Først hjemme med 2-1, og borte med 3-1.

16/5: Ørn Horten – Oppsal