Rundens lag, uke 6

196

Keeper: Mandé Sayouba (Stabæk). Varter opp med en matchvinnende redning da han nekter Gauseth å utligne for Mjøndalen. Sisteskansen med det største potensialet i Tippeligaen. Har nå holdt nullen i fire kamper på rad.

Forsvar: Martin Bjørnbak (Haugesund). Sammen med Cvetinovic utgjør de et meget solid midtstopper par. Man of the match mot Sandefjord.

Midtbane: Kristoffer Ajer (Start). 17 åringen har overtatt scenen Martin Ødegaard forlot i fjor. Har en ro over sitt spill man sjelden ser i en så ung spiller. Scorer for andre kamp på rad. Kan spille i flere posisjoner, og har presteret på like høyt nivå som balanserende midtbanespiller som spiss.

Midtbane: Cole Grossman (Stabæk). Under Bob Bradley har det hver sesong pateruljert en amerikaner på Stabæks midtbane. Viderebringer den amerikanske tradisjonen ved å være en nøkkelspiller for Bradley. Vist seg å være en målfarlig midtbanespiller.

- Annonse -

Midtbane: Iver Fossum (Strømsgodset). Redder uavgjort og har på en måte tatt over rollen til Martin Ødegaard. Styrer det offensive spillet som David Nielsen prøver å implementere i Strømsgodset. I et svakt Godset har Fossum vært det eneste lyspunktet hittil i sesongen.

Midtbane: Mads Hansen (Mjøndalen). Mjøndalens Maradonna er lagets bestemann mot Stabæk i et knepent tap. Burde stått med en assist etter kampen, men Sayouba får dessverre for Hansen og Mjøndalen flikket ballen over tverrligger på Gauseths avslutning.

Midtbane: Ernest Asante (Stabæk). Årets signering i Tippeligaen? Har funnet nettmaskene i tre kamper på rad. Herlig avslutningsteknikk på en strøken passning av El Ghanassy.

Midtbane: Yassine El Ghanassy (Stabæk). Noterer seg for sin første assist i Tippeligaen. Gjennombrudspassningen hans til Asante holder høy internasjonal klasse.

Angrep: Leki James (Aalesund). Skal ha en stor del av æren for Aalesunds to seire på rad. Med et mål Bodø Glimt har han nå to mål og to assist på seks kamper. Absolutt godkjent.

Angrep: Samuel Adegbenro (Viking). Et aktivum på venstrekanten for Viking. Meget spennende bekjentskap. Kroner forestillingen med å heade inn reduseringen rett før pause mot Molde.

Angrep: Veton Berisha (Viking). Etter en miserabel sesong i 2014 ser det nå ut til å ha løsnet for lillebror Berisha. Har allerede to mål mer enn det han noterte seg for hele forrige sesong.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -