Før runde 5 3 divisjon avd 6 Rogaland

255

Det er spilt 5 kamper i 3 divisjon avd 6 Rogaland allerede,(Viking2 -Stord i kveld). Vi har sett foran runde 5 å her er følgende. resultattips

Torsdag 7 Mai 17:45

Vardeneset – Randaberg (3-2) – Modena Banen

Vardeneset har hatt en god åpning, å er favoritter på Torsdag i hjemmekampen mot Randaberg, som ikke kan si seg fornøyd med åpningen på sesongen. 0 poeng på 4 kamper er ikke godt nok for Fuglestad sitt mannskap, å vi tror det blir tøft å slå et VBK lag som kommer fra en sterk 3-1 seier hjemme mot FKH2 sist runde.

- Annonse -

Torsdag 7 Mai 18:00

Brodd – Staal Jørpeland (2-2) Midjord Stadion

Brodd som er nyopprykka har åpnet godt å har 2 seire og 2 tap etter 4 spilte kamper, å mot et Staal lag som er i god form for tiden har som alle andre lag lyst å komme til Midjord å ta poeng, å det tror jeg de klarer denne gang. Brodd har mistet Ali Kilinc og Abdullah Kilinc siden forrige serierunde å de har vært viktige bidragsytere de seneste årene.

Lørdag 9 Mai 14:00

Riska – Åkra (4-1) Riska Stadion

Riska har åpnet forrykende til å være et nyopprykka lag, å har ikke tapt enda, å er med for fullt om opprykket, Denne runden møter de Åkra som har åpnet med 1 seier og 3 tap, seieren kom sist runde når dem banket Madla 6-2 på hjemmebane, å når dem møter Riska som er i så god form som de er i så skal det bli tøft for Åkra å ta hjem en borteseier.

Lørdag 9 Mai 16:00

Kopervik – Vaulen (1-2) Åsebøen Stadion

Kopervik har ikke hatt en god sesongstart å ligger på den siste sikre plassen foreløpig, Vaulen har ikke hatt en særlig god sesongstart å ligger på siste plass med 0 poeng, å det er ikke godt nok for Bo Andersen sitt mannskap. Denne helgen møter de tabellnabo Kopervik borte , å der tror jeg årets første trepoenger ligger klar, de har et godt mannskap nok til å holde seg i denne divisjonen.

Mandag 11 Mai 18:00

Madla – Viking2 (3-3) ISS banen

Madla har vunnet begge sine hjemmekamper, mens de har tapt begge bortekampene. Viking 2 derimot har åpnet forrykende med 3 seire, (Spiller sin 4 kamp i kveld) å de har et godt mannskap, jeg tror det blir en meget tøff og jevn batalje som ender uavgjort.

Mandag 11 Mai 18:00

FKH2 – Stord (2-5) Haugebanen

FKH2 har startet ok, men møter opprykksfavoritt Stord å den kampen blir en tøff kamp for rekruttene til tippeligalaget, å Stord som i likhet med Viking 2 enda ikke har tapt en kamp å dermed tror jeg på en enkel og kontrollert seier for Stord.

Mandag 11 Mai 19:00

Vard2 – Os (2-4) Gymnasbane 6

Vard2 har åpnet ok, men de møter en opprykksfavoritt, og de skal få slite for poengene hjemme, men de kan ødelegge for El Fakiri og co, men Os vinner enkelt.

Tabell etter 4 runder

1. Riska

2. Stord (3 Kamper spilt)
3. Viking2 (3 kamper spilt)
4. Vardeneset
5. Os
6. FKH2
7. Madla
8. Brodd
9. Staal
10. Vard2
11. Kopervik

12. Åkra
13. Randaberg
14. Vaulen¨

Hvem rykker opp?

Diskuter i kommentarfeltet

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -