Sa nei til andre jobber før han fikk sparken

106

Sa nei til andre jobber før han fikk sparken

 

David Moyes avslører at han sa nei til flere andre jobber før han fikk sparken i Real Sociedad tidligere denne måneden.

2-0 tapet for nyopprykkede Las Palmas ble Moyes’ siste i Real Sociedad. Etter en tøff høst med flere svake resultater og en tabellposisjon som bare tilsa to poeng over bunnen av La Liga-tabellen, ble tapet for Las Palmas enden på visa for skotten.

Moyes har nå uttrykt sin frustrasjon over at han ikke fikk mer tid siden han hadde suksess i klubben forrige sesong, og berget de unna nedrykk.

- Annonse -

– Jeg er skuffet over å måtte forlate Real Sociedad. Da jeg tok over denne klubben forrige sesong var målet å unngå nedrykk og beholde klubbens La Liga-status. Jeg føler vi hadde betydelig fremgang forrige sesong, og hjemmeseieren over Barcelona foran våre egne fans var høydepunktet, sier Moyes i en pressemelding via Managers League Association tirsdag.

Moyes sa så videre at han har hatt flere andre jobbtilbud den siste tiden.

– Jeg gjorde et løfte til Real Sociedad ved å stå fast ved kontrakten min, og det er skuffende å ikke kunne oppfylle denne forpliktelsen. Spesielt siden jeg har hatt flere andre jobbmuligheter de siste månedene, sa Moyes.

Moyes var meget takknemlig over å få muligheten til en jobb som dette utenlands, og at den hadde gitt han stor erfaring etter å tidligere ha vært tolv år i Everton og Manchester United.

Og selv om Moyes har fått sparken hadde han flere lovord å komme med om stedet og folkene herfra.

– Det har vært en fornøyelse å jobbe i denne byen. Deres varme og generøsitet har gjort at jeg har følt meg veldig hjemme de siste månedene, avsluttet den skotske manageren.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -