Ull/Kisa mistet seieren på overtid mot Levanger; det endte 2-2 på Jessheim

352

Forrige møte mellom lagene i fjor, endte med 3-1 seier til Levanger.

Ull/Kisa berget plassen i OBOS-ligaen i siste seriekamp, da det ble 3-2 seier borte mot Kongsvinger, forøvrig eneste borteseier for Ull/Kisa i fjor. Levanger endte på en 8.plass.

Levanger kommer best i gang og scorer kampens første mål etter 22 min ved spiller Robert Stene, som forøvrig debuterer for gjestene.

Etter pausen, er det en annen debutant som finner nettmaskene, denne gang for vertene. Andreas Aalbu scorer i det 53.min, og en utligning er et faktum.

Ull/Kisa har flere spillere som debuterer, og en av de er Niklas Sandberg, som scorer etter 83 min, dermed 2-1 til hjemmelaget.

Levanger skal dog få med seg et poeng hjem, når innbytter Kim Robert Nyborg utligner i det 92.min. Surt for hjemmelaget å miste seieren på overtid!

Kampen var sjanserik og et uavgjort resultat var mest rettferdig.

– Det føles naturligvis fryktelig tungt, når vi leder langt ut i overtiden. Samtidig kom vi tilbake i kampen i 2. omgang, og det var positivt. Men akkurat nå kjennes dette mest bittert, var kommentaren til Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim til klubbens hjemmeside.

Ull/Kisa`s lag: Hagerup, Amundsen, Abshir, Troudart, Dragsnes, Jørstad, Aas, Torp, Ødemarksbakken, Langås, Aalbu. Benyttede reserver: Rosenkilde, Sandberg, Solberg

Levanger`s lag: Rygg, Wrele, Voll, Nordberg, Tønne, Sørmo, Taddese, Lopez, Astvald, Stene, Udo. Benyttede reserver: Aamodt, Lykke Strand, Nyborg