Akershus 4.div: Kampfakta 1.runde: Målrik serieåpning – div. intervjuer!

509

fotballnerds utvalgte «hovedkamp» endte med 4-1 seier til fjorårets kretsmestrene fra Gjelleråsen mot Fet i seriepremieren. Vi har tidligere fått kommentar fra 2-målsscorer, William Berg Romundgard, Gjelleråsen vant 4-1 over Fet  her følger hvordan trener, Bent Inge Johnsen, synes kampen utartet seg for Gjelleråsen sin del: – Vi gjør en solid førsteomgang og leder fortjent 2-0 til pause. Begynner bra i 2 omgang og går raskt opp til 3-0 etter dette slipper vi oss ned på ett lavere nivå og lar Fet komme mer til. Vi får latt alle på benken slippe til og få verdifull spilletid og alt i alt en grei åpning av sesongen, avslutter Johnsen til fotballnerd.no

Resultater 1.serierunde:

23.03: Fet – Gjelleråsen 1-4 (F: Sanderlien 68 / G: Hjelkerud 28 str, Berg Romundgard 44,71, Ask Mathisen 46). 74 tilskuere på Fedrelandet kunstgress

26.03: Skedsmo 2 – Aurskog-Høland 4-3 (S: Kvale 31, Thaqi 48,58, Kjos 90 / AH: Kopperud 13, Bergsjø 30, Haugen 87)

Gjestene ledet 2-0 etter 30 spilte minutter, men Skedsmo reduserte til 1-2, noe som var pauseresultatet. To mål av Thaqi gjorde at hjemmelaget ledet 3-2 frem til 3 min før slutt. Da finner Haugen nettmaskene, og 3-3. Men Kjos ville det annerledes, og ble matchvinner på overtid og Skedsmo 2 tar en litt overraskende seier over Aurskog-Høland, som ifjor var å finne i 3.div.

fotballnerd.no fikk en kommentar fra trener, Bengt Krogstad, i Aurskog-Høland: – De første 30 min er vi der vi ønsker å være. Da leder vi også 2-0. Så detter vi voldsomt i prestasjoner og Skedsmo tar fullstendig over og kjører oss resten av omgangen. Vi prøver å gjøre et taktisk grep i pause ved å legge om formasjonen, noe vi i ettertid ser at vi bommer på. 2 omgang starter som første omgang sluttet med et stort overtak til Skedsmo. Så våkner vi litt i løpet av de siste 15 min igjen og tar over kamp igjen. Og på overtid får vi 3-3. Men i håp om å stjele alle poengene blir vi straffet hardt med et mål helt på slutten. Fra våres side en kamp helt klart under det vanlige nivået vi forventer. Men vi møter et godt fotball lag som skal ha ros. Dem vinner også fortjent sett under ett, avslutter Krogstad til fotballnerd

27.03: Strømmen 2  – Blaker 4-2 (S: Rismyhr 35, Rødsand 80, Sildnes 89, Østigård Ness 90 / B: Mathisen 46, Karlsson 59)

Strømmen 2 var forhåndsfavoritt før avspark, og avgjorde kampen med 3 mål på de siste 10 min på stillingen 1-2.

27.03: Eidsvold TF 2 – Hauerseter 4-4 (E: Ruud 11 str, Hølmo Solberg 50, Madsen 64, Olsen 75 / H: Pettersen 23,30, Preber 63,83)

80 tilskuere på Eidsvoll kunstgress fikk se en målrik kamp som endte med poengdeling.

27.03: Ullensaker/Kisa 2 – Kløfta 3-4

Kløfta sikret seg Steffen Nystrøm før seriestart. Nystrøm har en fortid i Moss FK, Strømsgodset, Tromsø og Fredrikstad. fotballnerd.no fikk en kommentar fra Steffen på målene han scoret og kampbildet fra bortemøtet med Ull/Kisa 2: – Mitt første mål er det Martin Henriksen som vinner en duell på Ull/Kisa sin banehalvdel litt skrått ca 30 meter. Jeg tar 2 ballen og fører den 10-12 meter før jeg skyter. 2 målet er det frispark som jeg skyter rett i mål. Korridor frispark skrått fra venstre. Vi møter et ungt Ull/Kisa2. Masse energi å løper mye, som vil spille mye ball. De prøver spille seg ut hele veien og blir straffet for det. Vi er mer kyniske og står høyt på dem ved alle anledninger, som vi får betalt av med 2 mål. Alt i alt synes jeg det er greitt med Kløfta seier. De har mer ball enn oss, men vi har flest sjanser og er farligere på overganger, avslutter Steffen Nystrøm til fotballnerd.no

28.03: Gjerdrum – Eidsvold IF 0-3 (E: Fjeldvang 61, Iversen 84, Halberg 90)

Oppgjøret i okt-2016 endte 2-2 mellom lagene, også da scoret bortelagets kaptein, Magnus Iversen, da på straffe. Eidsvold IF har nå 11 kamper på rad i serien uten tap. Hjemmelagets spiller, 15 år gamle Sondre Løvberg, debuterte for Gjerdrum da han kom inn som innbytter.

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra hjemmelagets trener, Ola Jørstad: – En kamp hvor EIF starter best, som vi jobber oss inn utover i 1.omgang. Vi tok mer og mer over, så synd pausen kom på et tidspunkt da vi hadde tatt litt grep om kampen. Første 15 av 2.omg bølger frem og tilbake. Så får de 1-0 litt enkelt på en dødball og da gikk luften litt ut av oss og da fikk de 2 mål på tampen. Alt i alt var det relativt jevnt sjansemessig, så tenkte underveis at dette er en typisk første målet vinner kamp. Vi få luke bort det å slippe inn enkle dødball mål i mot, avslutter Jørstad til fotballnerd

30.03: Lørenskog 2 – Raumnes & Årnes 0-1 (Mads E. Hansen 34)

03.04: Raumnes & Årnes – Skedsmo 2

Tilsvarende oppgjør i fjor, endte 1-2 etter scoringer av Nikolai Bjurholt og Mats Furuseth for Skedsmo2, mens Fredrik Autio scoret for vertene. Skedsmo2 vant også hjemmekampen.

03.04: Eidsvold IF – Fet

Oppgjøret ifjor endte med 6-2 til Eidsvold IF, der Magnus Iversen, Fredrik Johansen Kristiansen og Espen Andreas Fjeld scoret to mål hver, mens Vegard Malnes Gjelsnesvangen og Birgir Gauti Jonsson scoret for gjestene. På de siste 10 kampene som lagene har spilt, har Fet vunnet 6 av de mens Eidsvold IF står med 4 seirer.

03.04: Ull/Kisa 2 – Blaker

03.04: Gjelleråsen – Eidsvold TF 2

Da lagene møttes til kamp 13.juni ifjor, vant Gjelleråsen hele 6-2. Fredrik Rudiløkken Larsen scoret to ganger, mens Thomas Ryden, Tom Fredrik Grandre, Jonas Ask Mathisen og innbytter Ardijan Fera scoret de øvrige målene. Gjestene scoret ved Eiven Hølmo Solberg og Stian Tosterud Woldsnes. På de 12 siste oppgjørene, har Gjelleråsen vunnet 8 kamper, mens Eidsvold TF2 står med 3 seirer. En kamp har endt med poengdeling

04.04: Kløfta – Lørenskog 2

Sist lagene møttes til seriekamp på Kløfta, var i april 2015 og kampen endte 3-3. Adam Olsen scoret to mål, mens Dennis Neziri Rognstad scoret hjemmelagets tredje. For Lørenskog 2, nettet Mathias Egge Kvalheim, Christoffer Skårn og innbytter Andreas Skattum Nordby (på straffe i det 90.min)

04.04: Aurskog-Høland – Gjerdrum

Kampen mellom Hauerseter – Strømmen 2 spilles den 27.april!