Lyn 1896 skal være tilbake i Eliteserien innen 2026 eller 2027

206
Lyn 1896 har hatt suksess med sin folkeinvestering så langt. Foto: Rune, Flickr.com

Styret i Lyn 1896 FK har vedtatt at de skal være tilbake i det gode selskap for menn innen 2026 eller senest 2027.

Etter at dem forsvant som toppklubb. Har klubben fra Kringsjå fått ny giv i kampen om veien tilbake til det gode selskapet. Etter at de omformulerte og målet ble nådd målsetningen med inntekt på 10.255.350 kr.

Tilbake i det gode selskap på sikt

Kommende sesong starter Lyn ferden mot opprykk til Eliteserien. Nå ser det ut til at klubben kommer i gang med sine kamper i løpet av august, og veien har allerede blitt staket ut av ledelsen i klubben.

På årsmøtet i Lyn ble det vedtatt at de omdannet navnet på at det nye selskapet overtar de kommersielle forpliktelsene og rettighetene knyttet til Lyn 1896, klubben. Det har ført frem til at klubben har som målsetning om å være tilbake i det gode selskapet allerede i 2026/27. Uten at noe i klubben vil sette noe konkret rundt den estimerte tiden, før de skal være tilbake i toppdivisjonen.

- Annonse -

Obos-fotball om fem år

Lyn’s hovedtrener Bent Inge Johnsen uttalte til Dagsavisen, for noen uker siden hvor han anser Lyn for et OBOS-ligalag inne de neste fem årene. Mannen med erfaring som spiller og mester med Bodø/Glimt og Rosenborg. Var seneste i fjor høst på studietur i gamleklubben Bodø/Glimt.

Men uansett er det lagt ned en super jobb, og veien til OBOS starter nå med opprykk til 2. divisjon denne sesongen. Laget er godt nok til det til tross for at fire av de yngste spillerne i stallen har funnet seg andre klubber.
Denne artikkelen er skrevet av lagansvarlig skribent i breddefotballen. Vi ønsker oss flere lagansvarlige skribenter. Les mer her
Norsk fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som følger norsk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -