Magnus Powell ny trener i Sandefjord Fotball

561
Magnus Powell (bildet) presentert som ny hovedtrener for Sandefjord Fotball. Foto: sandefjordfotball.no

Sandefjord Fotball presenterte idag sin nye trener og valget falt på Magnus Powell. Han tar over etter at Lars Bohinen tok jobben som ny hovedtrener for Aalesund FK.

Magnus Powell har i de 2 siste sesongene hatt ansvaret for OBOS-ligaklubben, Levanger FK. Det har gitt en 8.plass og en 7.plass. Tidligere har han trent Egersund IK i en sesong der det ble en 2.plass i dagens PostNord-liga.

Powell har skrevet under på en 2-årskontrakt med Sandefjord Fotball.

Svenske Powell ble født i Örnsköldsvik og trådte sine første fotballsko som spiller i Örebro fra 1991 til 1994. Deretter fulgte en overgang til Helsingborg hvor kraftspissen skulle bli en viktig del av laget som vant Allsvenskan i 1999 med sine åtte mål på 24 kamper. Året etter kom Lillestrøm på banen, og sønnen av den engelske fotballspilleren Ronald Powell fikk fem fine år på Åråsen med 31 nettkjenninger på 98 kamper.

- Annonse -

Vil du være med på vår storsatsing?

Mot slutten av LSK-karrieren ble han att på til forfremmet til kaptein, før Lyn la 500 000 kr på bordet for å lokke angriperen til hovedstaden. Etter to sesonger i Oslo-klubben avsluttet Powell karrieren i GIF Sundsvall, hvor treneraspirasjonene virkelig skulle få grobunn, skriver Sandefjord Fotball på sin hjemmeside

I Lyn fikk Powell 52 kamper og 6 mål.

les også: Lars Bohinen ny trener for Aalesund FK

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -