West Ham bekrefter signeringen av Sakho

423

West Ham har bekreftet signeringen av Metz spissen Diafra Sakho. Han skal ha signert en 4 års avtale for en uviss sum.

Den senegalesiske spissen noterte seg for 20 mål sist sesong for Metz og var en sterk bidragsyter til at Metz rykket opp til Ligue 1. Han ble fort linket til «The Hammers» når Andy Carroll ble langtidsskadet.

Overgangen holdt på å gå i vasken forrige uke når West Ham forsøkte å endre betingelsene med å hente han på lån ut sesongen i stedet.

Han var i flere sesonger plassert på benken i Metz og var utlånt til Bologne, men han fikk sitt gjennombrudd i 2012/13 sesongen med å score 19 mål og fortsatte altså den gode trenden sist sesong.

- Annonse -

– Jeg er stolt over å ha signert for West Ham idag. Jeg virkelig elsker Engelsk fotball og har drømt om å spille for en stor Engelsk klubb. West Ham har idag gitt meg muligheten og jeg nølte ikke, forteller Sakho til klubbens hjemmeside.

– Jeg ser frem til å spille. Jeg har trent godt i en måned nå for dette og er klar for å ikle meg klubbens drakt forteller han videre.

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -