- Annonse -

Vi søker skribenter

Fotballnerd.no ønsker å fortsette den positive utviklingen vi har hatt siden oppstart i 2014. For øyeblikket er vi en av Norges hurtigst voksende fotballsider og for å fortsette denne veksten ønsker vi oss flere motiverte skribenter.

Vi har et ambisiøst mål om dekke alle kriker og kroker i fotballverden. Her hjemme vil vi også sette fokus på breddefotballens alle divisjoner og avdelinger. Les mer om vår breddesatsing her

Vi søker også skribenter til vår nye søsterside: Sportsnytt.no

Vi forventer at du behersker norsk rettskrivning. Hvis du har lyst til å bli en del av vårt team så skriv til oss på post@fotballnerd.no og fortell litt om deg selv. Du kan også bruke kontaktskjemaet nederst på denne siden.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Fotballnerd.no teamet

Hva tilbyr Fotballnerd.no sine skribenter?

For øyeblikket finnes det ingen mulighet for oss til å lønne våre skribenter økonomisk, men dersom du har ambisjoner om å bli journalist så kan Fotballnerd.no være et fint springbrett. Vi har allerede flere skribenter som har fått jobb i større mediehus på bakgrunn av sitt arbeid hos oss. Flere fordeler:

 • Utvikler dine skriveferdigheter
 • Du promoterer deg selv
 • Får en bra erfaring som er fin å ha på din CV
 • Et mye større kontaktnettverk
 • Mulighet for presseakkreditering til f.eks Eliteserien eller landskamper.
 • Du blir en del av et veldig engasjert skribentteam
 • Du får muligheten til å vinne interne konkurranser blant skribentene

Vi søker også fotografer

Er du glad i å fotografere så kan vi tilby akkreditering til de største fotballarrangementene her i landet som f.eks Norge – Tyskland i September 2016 som vår egen Willy Larsen foreviget.

Kontaktskjema

  Ditt navn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Emne

  Melding

  ×