Greenwood vender ikke tilbake til United

95
I følge president i Getafe så returnerer ikke Mason Greenwood til Manchester United. Foto: Skjermdump, Youtube

Hva skjer med Mason Greenwood etter denne sesongen?

Det har virket som om Manchester United en stund har prioritert å selge den engelske kantspilleren. Nå er det kommet en oppdatering om situasjonen.

Interessant nok kommer denne oppdateringen fra presidenten i Getafe, som for tiden har lånt Mason Greenwood fra Manchester United.

– Hvis det var opp til gutten, foreldrene hans og klubben (Getafe, red.), tror jeg han ville fortsette et år til, sier Ángel Torres til Radio Marca ifølge The Telegraph.

- Annonse -

– Men i henhold til Manchester er nyheten, som vi har fra forrige uke da sportsdirektøren (fra Getafe, red.) dro til England for å se noen kamper, at de ønsker å selge ham. Han kommer ikke til å returnere dit.

Hos Getafe har Greenwood vært en fast mann på laget, og han har også levert en god figur når det gjelder mål og assist.

– Da han kom, hadde han ikke spilt på 16 måneder. Han har funnet tilbake til formen, og han har scoret åtte ligamål og to i cupen.

– Folkene her og treneren er veldig fornøyde med ham. Jeg tror han fortsetter hos oss en sesong til – eller i det minste til januar. Han er en god fotballspiller.

Les også:

Én ting om Kane overrasket Tuchel

Arsenal får ikke sin drømmesignering: Nå er alternativet utpekt

Her er favorittene til å vinne EM

Det har tidligere vært rykter om at storklubber som Atlético Madrid og Barcelona har vært interesserte i den 22 år gamle engelskmannen.

Han har kontrakt med Manchester United til sommeren 2025.

Spansk fotball diskuterer du i vår FB-gruppe: Vi som følger spansk fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -