Telemark 4.div: Daniel Andrè Lauritzen scoret 4 mål da Hei vant 8-1 borte mot Herkules

28

Det er spilt 6 serierunder i Kretsligaen, Telemark Krets. Da Herkules var verter for Hei i femte serierunde, ble det scoret ni mål hvorav åtte av de signert bortelaget Hei. Kampens store spiller ble Daniel Andrè Wingereid Lauritzen som scoret halvparten av Heis mål.

De øvrige målene til Hei ble signert William de Jong Hillbo, Jon Anil Solvik Prabhakar, Jacob Dawson Sævik og Håvard Haugli Nybråten. Trøstemålet til Herkules ble scoret av Nicholas Hauge-Strøm.

Hei vant forøvrig 6-3 borte mot Gulset i 4.serierunde. Hei finner vi på en 7.plass med sine 9 poeng. Seier nr. 3 kom mot Stathelle/Langesund i første serierunde med 4-1 seier der nevnte Daniel Andrè Wingereid Lauritzen scoret hatrick.

- Annonse -

Hei møter Notodden2 borte 27.mai i neste serierunde.

På toppen av Kretsligaen finner vi Storm som står med 15 poeng på 6 kamper. Laget åpnet sesongen ved å vinne 10-1 over Skarphedin i kvalikkamp for NM i en kamp der Magnus Hafredal Løkken scoret hele 6 goaler. Storm tapte neste kvalikkamp for nettopp Hei med 3-0.

6.div avd.2 Hordaland: Dale v Neptun 3-12; Ohma og Jørgensen med hvert sitt hatrick! – Fotballnerd.no

I serien har Storm åpnet med et 4-1 tap borte mot Odd32, men de øvrige 5 kampene har endt med seier mot Herkules (5-0) Pors 2 (5-2), Tollnes (3-2), Stathelle/Langesund (1-0) og Skarphedin (5-1). Storm møter Eidanger hjemme på Bratsberg KG 28.mai.

Sist på tabellen finner vi nevnte Herkules med 0 poeng på 6 kamper med 5-28 i målprotokollen.

all kampfakta og tabell fra Kretsligaen i Telemark krets, finner du HER

Troms 6.div: Blåmann tok sin første seier – vant 8-0 over Krokelvdalen2 – Fotballnerd.no

 

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -