Troms 6.div: Blåmann tok sin første seier – vant 8-0 over Krokelvdalen2

53
TABELL 6.div Troms avd. 1

Blåmann tapte serieåpningen mot Tromsdalen3 med 4-0, men i serierunde 2, vant laget overbevisende med 8-0 over Krokelvdalen2. Målene ble signert av Marius Kaspersen (2), Alfred Myreng (2), Lars Klovning, Lars Schrader, Kristoffer Tobiassen og Vegard Andreas Orvold. Pauseresultatet var 4-0. Kampen ble spilt på Ersfjordeidet kunstgress.

Neste seriekamp for Blåmann er borte mot Ulfstind2 18.mai kl. 15:00.

Troms 6.div.avd.1: Blåmann tapte 4-0 i serieåpningen mot Tromsdalen3 – Fotballnerd.no

I en annen kamp i divisjonen, vant Ulfstind2 hele 12-3 borte mot Fløya3. Ved pause sto det 0-8. Bortelagets mål ble scoret av Tom-Erik Standli (3), Martin Larsen Traasdahl (2), Jørgen Sørgård (2), Ask Wilhelm Henriksen Valen (2), Eskil Bjørnbakk Heines, Eric Solheim Bøe og Geir-Håkon Heggelund.

Fløya3 åpnet sesongen med 11-0 seier borte mot Krokelvdalen2, men mot Ulfstind2 ble det 3-12 tap!

all fakta fra 6.div avd. 1, Troms, finner du HER

Akershus 7.div: Hauerseter2 v Rælingen2 endte 4-10 i serieåpningen (pause 2-9) – Fotballnerd.no