Roma beseiret av effektive Real Madrid

182

Roma beseiret av effektive Real Madrid

(Roma 0-2 Real Madrid) Real Madrid var effektive foran mål da de beseiret Roma på bortebane i kveld. Zinedine Zidanes elever tar dermed med seg et svært solid resultat til returkampen i Madrid.

 

Real Madrid hadde foran oppgjøret holdt nullen i fem av de siste seks kampene i Champions League, og de hvite fra Spanias hovestad fulgte opp med en ny Clean Sheet da de beseiret Roma i kveld.

Førsteomgangen bar preg av et Real Madrid-lag som slet mot et pottetett Roma, som åpenbart ikke hadde noen problemer med at Real Madrid dominerte ballinnehavet.

- Annonse -

Roma utførte kampplanen meget godt og var farlige på kontringer, anført av hurtigtogene El Sharawy, Perotti og ikke minst Mohamed Salah.

Det ble likevel med et par halvsjanser til hver av lagene før hvilen.

Ronaldo stilnet kritikerne

Cristiano Ronaldo høstet kritikk for å ikke score nok mål på bortebane foran kampen.

Etter at Roma også etter pause kom ut friskt og holdt Real Madrid godt unna, så skulle det ikke mer en en god enkeltmanns-prestsjon til.

Cristiano Ronaldo fikk en løpeball ute på venstreflanken, skar innover og kom seg forbi Florenzi, før han sendte ballen i lengste kryss via en Roma-forsvarer.

1-0 Real Madrid og Roma måtte åpne seg mer opp.

Misbrukte sjansene

Roma lot seg ikke knekke og kjørte på selv om det ble mer åpent bakover.

En for dagen meget kvikk Mohamed Salah fortsatte å skape trøbbel på Real Madrids venstreside, men hverken han, Vainqueur eller innbytter Edin Dzeko klarte å utnytte sine sjanser.

I tillegg skulle Roma sannsynligvis fått straffespark da Alessandro Florenzi ble felt av Carvajal i det han forsøkte å avslutte.

Slik ble det ikke og i stedet kontret Real Madrid inn 2-0 ved inbytter Jesè Rodriguez.

Dermed har Real Madrid et meget godt utgangspunkt foran returkampen på Santiago Bernabeu.

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -