Real Madrid med grei seier mot Levante

135

Levante tok i mot Real Madrid onsdag kveld. Et skadeskutt lag fra Madrid og med mye trøbbel å hanskes med om dagen. Alle skadene gjorde at det til og med ble plass til Martin Ødegaard i troppen. Litt overaskende var et at på benken satt også Isco pg Kovacic. Med så mange ute, var det rart at de ikke startet.

Med et par unntak, så var de første 35 minuttene ganske kjedelig og sjansefattig. Levante fikk en bra mulighet etter litt svak markering av Real bare etter 5 minutter. Vi fikk et skudd fra drøye 5 meter og det var bare en god Navas som hindret en sjokkåpning for bortelaget. Litt senere var Ronaldo frempå med et lavt og hardt skudd helt inne ved stolpen. Keeper Marino redder mesterlig. Om det hendte litt lite de første 35, så skjedde det derimot mer de siste 10 minuttene av første omgang. Etter 35 minutter får Real Madrid straffe. Helt riktig dømt. Lukas Vazquez blir felt innenfor. Ronaldo setter den sikker i mål helt inne ved stolpen. Lavt og hardt, perfekt straffe. 3 minutter senere får Mayoral muligheten til å fyre av et skudd. Det er hardt og godt, treffer stolpen. Keeper er nesten på den, men han er uheldig og får ballen fra stolpen i ryggen og i mål. Det blir regnet som selvmål. Da tenkte vel de fleste at nå rakner det for hjemmelaget. Bunnlaget i ligaen. Men det tok bare 1 minutt så kom reduseringen. Fint spill av Levante som også er litt heldige i forkant, ballen ender hos Deyverson som kalt og rolig setter ballen forbi Navas. Da var det kamp igjen. 1-2 til pause.

Tidlig i andre omgang prøver James seg med et langskudd. Ballen skifter retning via en forsvarer og stryker rett utenfor, Det var en stor mulighet. Real Madrid har et visst trykk på kampen i starten av omgangen og skaper en del halvsjanser. Etter drøye kvarteret spilt får målscorer Deyverson en god mulighet igjen. Han er båre centimetere unna å styre inn et innlegg fra kanten. Noe senere får Ronaldo en kjempesjanse på et innlegg fra James. På innsiden av stolpen. Det var så nærme man kan komme! Ronaldo får en ny stor mulighet rett etter på en pasning fra Danilo, ballen stryker stolpen på utsiden. Veldig nærme 3-1 for Real i denne perioden, men 3-1 mål kom til slutt. På overtid setter innbytter Isco inn et innlegg fra Ronaldo.

En helt fortjent seier, selv det tok litt tid for Real Madrid å komme i gang. Levante hadde sine muligheter og bortalaget imponerte ikke stort, men de var bedre og mer effektive. Vi fikk dessverre ikke se Martin Ødegaard. Ingen stor overraskelse når han hadde Isco, Kovacic og Jese på benken.