26 mål i 1530 kampene idag. Her er oppsummeringen

180

Bilde: Augsburgs Koo satte inn et hattrick i dagens kamp mot Leverkusen. Men måtte likevel dele poengene.

Den 25. serierunden er sparket i gang. Hele 26 mål ble scoret i dagens 15:30 kamper.

VfB Stuttgart tok i mot Hoffenheim på Mercedes Benz Arena i ettermiddag. Stuttgart har absolutt gjort en mye bedre jobb etter nyttår, Hoffenheim sliter fortsatt, men fikk en opptur og etterlengtet 3 poenger hjemme mot Augsburg forrige runde. Stuttgart var kjappe odag og kun etter 5 minutter setter Georg Niedermaier ballen i nettet til 1-0. Lukas Rupp dobler ledelsen rett før pause til 2-0. Ut i andre omgang er det Stuttgart show over hele linja. Niedermaier legger til 3-0, før Hoffenheim får en redusering. Kramaric setter ballen i nota til 3-1. Men det Stuttgart som dreper kampen. 4-1 ved Kostic før Timo Werner avslutter med 5-1 scoringen som også blir kampen siste scoring.

VfB Stuttgart – Hoffenheim 5-1 (2-0)

Mål: 1-0 Niedermaier (5′), 2-0 Rupp (42′), 3-0 Niedermaier (51′), 3-1 Kramaric (73′), 4-1 Kostic (78′), 5-1 Werner (83′).

Gulekort: Kravets, Stuttgart. Süle, Polanski, Hoffenheim

Tilskuere: 44 647

Augsburg tok i mot Leverkusen på SGL Arena idag. Leverkusen har vært helt ute av drift den siste tiden og har tapt de 2 kampene i ligaen med 7 baklengs og har kun scoret 2. Augsburg tapte forrige runde borte mot Hoffenheim. Det er hjemmelaget som har en forrykende første omgang. Koo setter inn 1-0 til hjemmelaget etter kun 6 minutter, før han dobler ledelsen etter 44 minutter spill. 2-0 blir pauseresultatet og Leverkusen er på vei mot sitt tredje strake tap i serien. Andre omgang er fremdeles ung da Koo gjør sitt hattrick. 3-0 kommer etter 58 minutter spill, og man skulle tro det var spikeren i kista for Leverkusen. Men neida. Bellarabi reduserer etter 61 minutter, før Augsburg spiller Verhaegh setter ballen i eget mål. 3-2 er stillingen og det ser ut som det skal bli en 3 poenger til hjemmelaget. Men 3 minutter på overtid feller Augsburg spiller Gouweleeuw en Leverkusen spiller innenfor 16 meteret. Direkte rødt og straffe til bortelaget. Den setter Calhanoglu sikkert i mål, og Leverkusen har snudd fra 3-0 til 3-3 på 30 minutter. For en kamp!

Augsburg – Bayer Leverkusen 3-3 (2-0)

Mål: 1-0 Koo (6′), 2-0 Koo (42′), 3-0 Koo (58′), 3-1 Bellarabi (61′), 3-2 Selvmål Verhaegh (81′), 3-3 Calhanoglu str. (90+3′)

Gulekort: Hong, Kohr, Augsburg. Kramer, Leverkusen.

Rødtkort: Gouweleeuw, Augsburg.

Tilskuere: 27 610

1. Fc Köln tok i mot Schalke 04 på RheinEnergi Stadion. Schalke har et meget godt hjemmelag denne sesongen, men på bortebane har ikke alt klaffet. Köln spilte 1-1 borte mot Ingolstadt i forrige runde og venter på en etterlengtet 3 poenger. Sist 3 poenger var mot Eintracht Frankfurt den 13. februar. Etter kun 2 minutter blir Schalke tildelt straffespark. Den tar Huntelaar og det står allerede 1-0 etter kun 2 spilte minutter. Max Meyer dobler ledelsen midt i første omgang til 2-0. Köln og Bittencourt får en redusering før pause til 2-1. Etter 76 minutter er det Franco Di Santo som sikrer Schalke 3 poeng og legger til 3-1, som også blir sluttresultatet.

1. Fc Köln – Schalke 04 1-3 (1-2)

Mål: 0-1 Huntelaar str. (2′), 0-2 Meyer (23′), 1-2 Bittencourt (33′), 1-3 Di Santo (76′).

Gulekort: Maroh, Köln.

Tilskuere: 49 300

Ingolstadt tok turen til Frankfurt denne lørdags ettermiddagen. Ingolstadt har ikke vunnet borte i 2016. Frankfurt har ikke vunnet på 7 kamper og håper denne lørdagen vil hjelpe de på reisen etter 3 etterlengtede poeng. Men det vil jeg ikke for Frankfurt. Etter kun 8 minutter blir det gitt straffe til Ingolstadt. Hartmann setter den inn til 0-1 ledelse til bortelaget. Ikke før det 69 minutt svarer Frankfurt. Marco Russ setter inn utligningen til 1-1, og kun 5 minutter senere får Ingolstads Pascal Gross sitt andre gulekort for dagen, og Frankfurt spiller med 1 mann mer de siste 15 minuttene. Men det vil seg ikke for hjemmelaget. Kampen ender uavgjort.

Eintracht Frankfurt – Ingolstadt 1-1 (0-1)

Mål: 0-1 Hartmann str. (8′), 1-1 Russ (69′).

Gulekort: Zambrano, Oczipka, Russ, Hassebe, Frankfurt. Gross, Christiansen, Bregerie, Roger, Hartmann, Ingolstadt.

Rødtkort: Gross, Ingolstadt (2 gule)

Tilskuere: 40 000

Werder Bremen tok i mot Hannover 96 som ligger sist i Bundesliga. Bremen banket Leverkusen hele 4-1 på bortebane i forrige runde. Hannover ble banka av Wolfsburg hele 4-0 i samme runde. Werder Bremen er målkåte for tiden, og dagens scoringer begynner etter kun 18 minutter. Fin Bartels setter inn 1-0, før Claudio Pizarro dobler ledelsen etter 27 minutter. Hannover får en redusering rett før pause da Karaman setter inn til 2-1. I andre omgang er det bare Bremen. 3-1 kommer etter 56 minutter og det er Selassie som scorer. 11 minutter senere setter Junuzovic inn til 4-1 som også blir sluttresultatet.

Werder Bremen – Hannover 96 4-1 (2-1)

Mål: 1-0 Bartels (18′), 2-0 Pizarro (27′), 2-1 Karaman (45′), 3-1 Selassie (56′), 4-1 Junuzovic (67′).

Gulekort: Fritz, Junuzovic, Bremen. Karaman, Gülselam, Hannover.

Tilskuere: 42 100

Wolfsburg tok i mot Gøadbach på Volkswagen Arena idag. I første omgangen var det et forrykende show fra begge lag. Hele kampen ble avgjort mellom 15′ og 23′ spilleminutt. Det var Wolfsburg som fikk hull på byllen etter 15 minutter spill. Julian Draxler skyter Wolfsburg i føringen til 1-0. Kun 2 minutter etter er det ogjen Wolfsburg som spurter framover. Max Kruse får ballen og skyter fra noe skrått hold i det lengste hjørnet til 2-0, og Gladbach kjenner at dette blir en tøff kamp. Men ikke Raffael, han får ballen ute på venstre vingen og går meget skrått mot mål, satser og skyter over keeper og i netttaket til 2-1. Flere scoringer enn dette ble det dessverre ikke i kampen. En flott og spennende første omgang, men en andre omgang som ikke var den samme som det vi så i de første 45 minuttene. Wolfsburg vinner 2-1.

Wolfsburg – Borussia Mönchengladbach 2-1 (2-1)

Mål: 1-0 Draxler (15′), 2-0 Kruse (17′), 2-1 Raffael (23′).

Gulekort: Schürrle, Guilavougi, Wolfsburg. Dahoud, Christensen, Hazard, Gladbach.

Tilskuere: 29 224