5 spillere Lagerbäck bør vurdere

3175

Det er ikke til å legge skjul på at Norges landslag har sett bedre dager enn det de har vist den siste tida. I kjølevannet av årets siste landslagskamp (Slovakia-Norge 1-0) bør det på alvor bli vurdert en oppusning i garderoben. Skal dagens spillere få tillit? Vil landslaget bli bedre med nye spillere?

Det så lenge ut til at Norge skulle holde nullen i 2017 siste landslagskamp, men på overtid ville Lobotka det annerledes. Han fikk gjøre som han ville i 16-meteren og avsluttet, utagbart for en ellers strålende Jarstein. Offensivt sett har det rett og slett sett begredelig ut, med unntak av kampen mot San Marino (som bare skulle mangle). Noe må gjøres, det enkle er ofte å skylde på trener eller spillere. Dette er noe jeg ikke liker, men her trengs det en spilleroppvask! Gang på gang blir de samme spillerne tatt ut, nesten uavhengig av hvordan de har prestert. Er dette sunt?

Nedenfor er en liste med 5 spillere som bør få sjansen/satses mer på

5Martin Ødegaard

- Annonse -

Trenger egentlig ingen forklaring. Lars, tiden er inne for Ødegaard. Uten tvil den mest spennende spilleren vi har hatt på mange år. Egenskaper som er unorske, og en modenhet i spillet som er imponerende. Jeg har nok veldig mange bak min rygg om jeg sier at den «smarte» ventetiden er over.
Tilbake