Real Betis jobbet hardt og klarte uavgjort

117

Betis tok i mot selveste Real Madrid på Estadio Benito Villamarin søndag kveld. Det var et hjemmelag som virkelig hadde bestemt seg for å trå til fra start. Real Madrid virket ikke som de var helt «påskrudd» når kampen startet. Gjestene hadde noen fravær pga. skader. Ramos er fremdeles ute, og Bale ble skadet i forrige kamp. Likevel, det var nok stjerner igjen til at de skulle kunne prege dette oppgjøret mot Betis som på langt nær har vært i god form i det siste.

Allerede etter 6 minutter fikk vi en dobbeltsjanse. Den første et gjennomspill som ble reddet med en benparade av Navas. Returen kom ut i feltet og det ble en mislykket avklaring som til slutt endte opp hos Alvaro som fra 11-12 meter banket ballen i krysset. En utrolig flott scoring. Det er sjelden å se Real Madrid gjennomføre en hel omgang omtrent uten å skape målsjanser. Noen små var det, men ingen farlige sjanser. Betis var friskere, mer villige til å jobbe og takle. De vant flest taklinger og annen baller. Det var et mer tent Madrid lag som entret banen i andre omgang. Zidane hadde nok sagt et par ting om at vi vinner ikke fotballkamper med 80 % innsats.  Madrid skapte noe mer i andre omgang, men Betis hadde relativt god kontroll, helt til det 70. minutt. Da får vi et flott gjennomspill av Kroos til James som igjen leverer til Benzema på blank goal, det luktet litt offside, men ble ikke blåst. Benzema kunne ikke gjøre feil og utligningen var et faktum. Rett ett scoringen fikk vi se et massivt Real Madrid press. Da kom det muligheter på løpende bånd. Et meget godt skudd fra James og en enda bedre redning av Adan. Det ble corner og etter den ble det en ny stor mulighet ved Benzema, og nok en god parade av Adan.

Det virket som om Betis var sluttkjørte, men de et opp de nødvendige kreftene og det endte 1-1. Betis ble faktisk også snytt for et straffespark i sluttminuttene. og Ruben Castro hadde en veldig bra avslutning på overtid. Ronaldo spilte en veldig svak kamp til han å være. Virker ikke til å være i god form eller humør om dagen.