Ajax skal ha glemt å registrere rekordkjøpet til Europa League

206
Sébastien Haller. Bilde: Steindy, Wikimedia.

Den nederlandske storklubben Ajax skal ha begått en tabbe: Nederlandske medier beretter at klubben glemte å registere rekordkjøpet Sebastien Haller til Europa League.

Ajax kjøpte Haller fra West Ham i januar for nesten 250 millioner kroner, noe som gjorde ham til klubbens dyreste spiller noensinne. Den 26 år gamle spissen fikk en bra start for sin nye klubb. I seks kamper i Eredivisie scoret Haller to mål og spilte fire målgivende pasninger.

Likevel ser ikke landslagsspilleren fra Elfenbenskysten ut til å være en del av laget når Ajax møter Lille i Europa League om to uker. Haller var ikke blant spillerne klubben har registrert hos UEFA til sluttspillet i den europeiske turneringen.

Les også: Nornes forlenger kontrakten

- Annonse -

Nederlandske medier beretter at dette skyldes en tabbe i Ajax. Klubben skal ha glemt å registrere spissen på listen som ble sendt til UEFA.

– Han er ikke på lista, og vi prøver å finne ut hva som gikk galt. Vi har tatt kontakt med KNVB (nederlandsk fotballforbund, red. anm.) og UEFA for å se om de har en løsning, sier klubbens talsperson Miel Brinkhuis til ESPN NL.

Les også: Debatt: På tide med VAR til norsk fotball?

Om Ajax faktisk har glemt å registrere spissen, må klubben klare seg uten Haller i sluttspillet. Registreringsfristen gikk ut 2. februar. I så fall er 20 år gamle Lassina Traore klubbens eneste midtspiss i turneringen.

Oussama Idrissi, som Ajax lånte fra Sevilla på overgangsvinduets siste dag, er i motsetning til Haller registrert til sluttspillet.

Fotball diskuterer du i vår Facebook-gruppe: Vi som elsker fotball

Har du tips til noe vi kan skrive om? Trykk på knappen under for å sende inn ditt tips! Vi premierer årets tips med en valgfri drakt.

[pro_ad_display_adzone id="45068" flyin="1" flyin_position="bottom-right"]

Kommentarer

kommentarer

- Annonse -