Akershus 4.div: Raumnes & Årnes med nytt 1-2 tap hjemme, nå mot Hauerseter

548

Tidligere trener for Raumnes & Årnes, Trond Johnny Lien, var tilbake på Årnes, nå som trener for Hauerseter.

Trond Johnny Lien var tilbake på Årnes, nå som trener i Hauerseter. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

I forkant av kveldens kamp, hadde Raumnes & Årnes tapt hjemme 1-2 for Skedsmo 2 og 1-2 for Kløfta, og kveldens kamp endte også med et 1-2 hjemmetap, alle målene i 1.omgang.

Det var hjemmelaget som tok ledelsen etter 6 spilte minutter, når Mads Elvethun Hansen finner nettmaskene, men i forkant kunne dommeren blåst for straffe da en spiller ble felt, men dommeren tok i bruk fordelsparagrafen som endte i scoring.

10 minutter er spilt, når Mads E. Hansen finner Nicklas Sramek, og sistnevnte hælsparker pasningen med ryggen delvis til målet og forsøket ender tilside for mål. Stor sjanse!

Hauerseter er frempå i denne perioden, men kun halvsjanser.

Hauerseter roper på straffe når 23 min er spilt når Martin Lundemo Syvertsen blir felt, men dommeren blåser ikke. Hjemmelaget får muligheten kort tid etter, men keeper slår til corner.

Halvtimen er spilt, når Sramek hos hjemmelaget finner Lasse Holum Hansen med en flott pasning, men skrått alene med keeper på venstresiden, skyter Lasse høyt tilside for mål.

Noen minutter senere, header Remi Christoffer Rød på enn corner, men hjemmelagets keeper, Joakim Patrix Foureaux avverger med en god redning.

Hauerseter får et frispark etter 39 min, og Magnus Johansen Mundal serverer ballen til Fredrik Skottner, som setter den tilside for keeper, og det står 1-1 på Årnes kunstgress.

Rett før hvilen, får Hauerseter et nytt frispark, og Vegard Knudsen får headet ballen i hjørnet og lagene går til pause på stillingen 1-2.

Nicklas Dale Sramek med ballen. Raumnes & Årnes v Hauerseter. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

2.omgangen er 21 min gammel, når Sramek får sjansen med en heading, men forsøket er enkelt for keeper å ta. Minuttet etter får Hauerseter sjansen ved innbytter Marius Preber, men keeper slår til corner, bra sjanse!

Håkon Sumstad Andresen hos bortelaget får sjansen på en heading, men forsøket går utenfor mål.

81 min er spilt, når hjemmelagets Stian Linderoth-Jensen blir taklet i en duell, og reagerer ved å dytte motspilleren hardt og dommeren reagerer ved å gi gult kort – her var det «mange» som ventet det røde kortet, men Linderoth-Jensen var nok heldig der som unnslapp det røde.

Hjemmelagets innbytter, Jonathan Storvik Dixon får sjansen i det 88.min, men forsøket hans slår keeper til corner, her kunne det stått 2-2!

Hauerseter får også en stor sjanse på overtid, uten å få uttelling. Det ender med et nytt 1-2 tap hjemme for Raumnes & Årnes, og Hauerseter kunne reise hjem med 3 poeng.

Mange dueller på Årnes kunstgress. Foto: Høviskeland, fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk en prat med Trond Johnny Lien etter kampen som hadde følgende å si:  – Vi er glade for at vi vant kampen. Den siste halvdelen av 1.omgang, tar vi over kampen og scorer to fine dødball-mål. Vi spiller ikke bra, men har kontroll på ballen. Vi har kontroll i 2.omgang, vi hadde punktert denne kampen hvis vi hadde vært mer rolige og jeg synes det ikke er ufortjent at vi vinner kampen. Problemet vårt er at vi spiller kamper hver 14.dag, slik at det er ikke lett å få noe stabilt hos oss, men vi vinner fotballkamper og det er det viktigste. De første 25 min av kampen var vel noe av det dårligste vi har spilt så langt i år. Raumnes & Årnes skapte ikke noe særlig da, men tydelig at det var de som ville mer, og slik skal vi ikke ha det. Det nytter ikke å møte opp til fotballkamper på denne måten vi spilte de første 25 min.

Alltid moro å være tilbake på «gamle trakter», alltid litt ambivalent, jeg unner Raumnes & Årnes alt godt, kjenner jo alle her men når vi møtes til kamp, så legger en alt dette til sides og kjemper om poengene, avslutter Lien til fotballnerd.no

fotballnerd.no fikk følgende oppsummering fra hjemmelagets trener, Svein Harald Pettersen, etter kampen: – Jeg synes det er en jevn kamp som kan bikke begge veier. Jeg synes vi er maksimalt uheldig ved første målet Hauerseter får. En spiller står for nære ballen før frisparket tas og dommeren har ikke blåst, men frisparket tas og de scorer og utlikner. Sier til dommeren om en ikke skal vente på fløytesignalet, og dommeren sier «ja – normalt sett», men lar det gå!

Vi får jo en kjempesjanse på stillingen 1-0 når Lasse Holum Hansen får sjansen på blank goal, men han prøver å lobbe over keeper uten at det gikk så bra. Surt å tape 3 kamper på rad her hjemme med 1-2, vi har sluppet inn 5 dødballer på de 6 målene, fått et spillemål i mot oss! Vi er dessverre for svake på defensive dødballer. Vi er ikke flinke nok til å ta krigen der nå. Hauerseter er jo et sterkt fysisk lag å møte, får den corneren og header inn ballen. Spillemessig på banen synes jeg vi er fullt på høyde med Hauerseter. De siste 20 min kjører vi over de, får noen halvsjanser men det mangler på fysikken. Vi er for snille både innenfor vår egen 16-meter, men også innenfor motstanderens 16-meter, avslutter Pettersen til fotballnerd.no

Raumnes & Årnes fra start: Joakim Patrix Foureaux, Sondre Stranden Fagerli, Mads Elvethun Hansen, Nicklas Dale Sramek, Stian Linderoth-Jensen, Robin Rognerud, Sebastian Thøger-Andresen, Eivind Solhaug, Patrick Elvethun Hansen, Øyvind Hofsrud, Lasse Holum Hansen

Hauerseter fra start: Christian Aarbogh Bjerke, Stian Pettersen, Vegard Knudsen, Fredrik Skottner, Peshang Ibrahim Khonori, Yassir Yougil, Ole Elias Jacobsen, Jørgen Alstad, Remi Christoffer Rød, Magnus Johansen Mundal, Martin Lundemo Syvertsen